ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Beyoncé έδωσε την πρώτη συναυλία του Renaissance World Tour και τα looks είναι ο ορισμός του iconic


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Μαΐου 2023

Η Beyoncé έδωσε την πρώτη συναυλία του Renaissance World Tour και τα looks είναι ο ορισμός του iconic
Instagram/checkthetag
Για ακόμα μια φορά η Beyoncé ήταν μια αποκάλυψη

Μπορεί να ακούγεται σαν ψέμα, αλλά είναι αλήθεια, η Queen Bey επέστρεψε! Η Beyoncé είναι γνωστή για τα φαντασμαγορικά live show της και τις δυναμικές και fashion forward εμφανίσεις σε αυτά. Φέτος, μετά το τελευταίο της world tour το 2016, ξεκίνησε και επίσημα στη Στοκχόλμη το Renaissance World Tour, στο Friends Arena, με διάρκεια σχεδόν 3 ώρες.

Μέσα στο στάδιο η σκηνή ήταν γεμάτη χρώμα και μεταλλικά στοιχεία που αντανακλούσαν το φως, όπως και τα disco-infused visuals του 7ου studio album της. Έτσι και αλλιώς είναι γνωστό πως η Queen Bey δεν κάνει τίποτα τυχαία.

Τα κοστούμια που άλλαξε κατά τη διάρκεια του show ήταν πολλά -καμία έκπληξη εδώ- και συμπλήρωναν με τον πιο σωστό τρόπο το σκηνικό, την μουσική και την προσωπικότητα της τραγουδίστριας. Η Beyoncé ξεκίνησε το show με μια ολόσωμη φόρμα του οίκου Alexander McQueen και κοσμήματα από το Tiffany, η οποία θύμιζε λιγάκι και το Thierry Mugler που είχε βάλει το 2009.

Το ασημένιο custom Courrèges κορμάκι με τα κυκλικά cutouts και τις knee-high Gedebe μπότες έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το custom Balmain κορμάκι με τις πέρλες έμοιαζε με λέιζερ φώτα της δεκαετίας του ‘80, ενώ οι μαύρες Stuart Weitzman μπότες έδεναν πολύ σωστά.

Ποιος δε θυμάται το απίθανο φόρεμα της Loewe με τα χέρια; Η Queen Bey το φόρεσε στην glitter μορφή του με ασορτί opera-γάντια σε μαύρο χρώμα.

Η Beyoncé μεταμορφώθηκε ακόμα και σε μέλισσα με το custom Mugler κορμάκι της με τα μεταλλικά στοιχεία και τις κίτρινες λεπτομέρειες.

Και ας μη ξεχνάμε το πιο αστραφτερό από όλα, το ασημένιο custom Coperni κορμάκι με την τεράστια ασορτί μπέρτα και τα μεταλλικά opera-γάντια.

Το total ασημένιο αστραφτερό custom Loewe με τα μεταλλικά στήθη σόκαρε ευχάριστα το κοινό.

Τέλος η «βασίλισσα» φόρεσε ένα χρωματιστό custom φόρεμα David Koma με ένα jacket-φράκο που αντανακλούσε όλο το φως της σκηνής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS