ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Gucci Cruise 2024: Το όραμα, το παλάτι, η Σεούλ και η It Bag του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Μαΐου 2023

Gucci Cruise 2024: Το όραμα, το παλάτι, η Σεούλ και η It Bag του 2024
splashnews.com
Ένα εξαιρετικό show, που τίμησε την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας

Το Gucci Cruise 2024 show πραγματοποιήθηκε στο Gyeongbokgung Palace, το μεγαλύτερο παλάτι της χώρας χτισμένο τον 15ο αιώνα. Η Gucci είναι το πρώτο brand που «κατάφερε» να κάνει το show του μέσα σε αυτό το ιστορικό κτήριο. Ακολουθώντας τα χνάρια της Louis Vuitton και του Dior, έγινε το 3ο brand που παρουσίασε fashion show στην Νότια Κορέα, σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, με την κουλτούρα που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο.

Η Gucci Cruise 2024 είχε ξεκάθαρες αναφορές στην παράδοση της χώρας, αλλά με έμφαση στην «φωτεινή» νεολαία της. Στην κουλτούρα και την υποκουλτούρα μιας χώρας που έχει αρχίσει να καταλαμβάνει τον κόσμο της μόδας με τις επιρροές της. Επιπλέον ο οίκος συνεργάστηκε με την Νοτιοκορεάτισσα digital artist Ram Han, γνωστή για τους παραμυθένιους πίνακές της, ώστε να δημιουργήσει αθλητικά streetwear για τη συλλογή.

Είδαμε updated σύνολα και κομμάτια που θα θέλαμε να αγοράσουμε «εχθές», μια ισορροπία που πολλά brands θα ήθελαν να φτάσουν. Υπήρχε ένα πολύ όμορφο storytelling, μια δημιουργική ενέργεια από την Δημιουργική ομάδα της Gucci, που σχεδίασε για τελευταία φορά, εφόσον το τιμόνι δόθηκε στον Sabato de Sarno. Αναβίωσαν αρκετά σχέδια της Tom Ford εποχής του οίκου και -μάλλον- «βγήκε» η It Bag του 2024, η νέα εκδοχή της 1955 Horsebit του Tom Ford σε πολλά χρώματα και ποιοτικά δέρματα ή καλυμμένη με αστραφτερά κρύσταλλα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από την Gucci Cruise 2024!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS