ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Helen Mirren έστειλε με τον δικό της μοναδικό τρόπο «μήνυμα» στην Amber Heard (κι εμείς υποκλινόμαστε)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Μαΐου 2023

Η Helen Mirren έστειλε με τον δικό της μοναδικό τρόπο «μήνυμα» στην Amber Heard (κι εμείς υποκλινόμαστε)
splashnews.com
Το λες και ένα διακριτικό «άντε παράτα μας» στον Johnny Depp

Όπως και εσύ, έτσι και εμείς, όταν πρωτοείδαμε τις φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού Helen Mirren στο κόκκινο χαλί του 76ου Cannes FIlm Festival, κάπως παραξενευτήκαμε από την μωβ πανδαισία, αλλά ποιος να πει τι για την Helen Mirren; Ό,τι κάνει, το κάνει για κάποιο λόγο και μάλλον εμείς δεν τον κατανοήσαμε.

Jenny.Gr
splashnews.com

Καθώς περνούσαν οι φωτογραφίες της ηθοποιού, εμφανίστηκε μια μαύρη βεντάλια, η οποία μόλις άνοιξε φάνηκε ένα hashtag γραμμένο πάνω της. Το #worthit, όπως είναι αναμενόμενο, μας έφερε στο μυαλό το slogan της L’Oreal «Because I’m worth it», της οποίας εταιρείας είναι και ambassador η Helen Mirren. Μα θα χρησιμοποιούσε ποτέ αυτή η «μεγάλη κυρία» του κινηματογράφου το Φεστιβάλ των Καννών για να κάνει μια τόσο εμφανή -και ίσως κακόγουστη- διαφήμιση;

Προφανώς και όχι! Προφανώς η ηθική, η αισθητική και το θάρρος της Helen Mirren δεν της άφησαν άλλη επιλογή, από το να εμφανιστεί στο Grand Opening του Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας του Johnny Depp «Jeanne du Barry» προβάλλοντας ένα υποσυνείδητο (;) μήνυμα. Όλο το outfit, από τα μωβ μαλλιά, το μωβ φόρεμα και το hashtag στη βεντάλια είναι αφιερωμένα στην υποστήριξη της Amber Heard, πρώην γυναίκας του Johnny Depp. Το «Purple for Amber» και το «Amber is #Worthit.» ήταν οι δύο καμπάνιες στα social media, που έγιναν από τους υποστηρικτές της Heard. Παίρνει λοιπόν μια ξεκάθαρη θέση απέναντι στον Johnny Depp και του «τη λέει» στην πρεμιέρα της ταινίας του. Βαθιά υπόκλιση στη βασίλισσα!

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.