ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Απολαμβάνοντας τον ήλιο | Beachwear by MODIVO


JTeam

29 Ιουνίου 2023

Απολαμβάνοντας τον ήλιο | Beachwear by MODIVO
Στο MODIVO μπορείς να βρεις άπειρες καλοκαιρινές προτάσεις

Από τότε που το εμβληματικό αμερικανικό περιοδικό μόδας παρουσίασε την πρώτη φωτογράφηση στην παραλία, ο όρος «beachwear» έχει γίνει κυριολεκτικά ένας όρος που πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιο όλων των fashion brands. Ρούχα και αξεσουάρ αφιερωμένα στην στις διακοπές, αποδείχθηκαν ζωτικής σημασίας για το αγοραστικό κοινό, καθώς ήταν κοντά στην καρδιά τους, ανταποκρινόμενα στις βασικές ανάγκες, που σχετίζονταν με τη χαλάρωση και την ανάπαυση. Η χαλάρωση, ειδικά με φόντο ένα μαγευτικό θαλασσινό τοπίο που κόβει την ανάσα, εξακολουθεί να είναι κάτι που αξίζει το βάρος του σε χρυσό, και η προσωρινή εγκατάλειψη του παραδοσιακού στυλ υπέρ των τυπικών summer looks αξίζει τον κόπο. Στο MODIVO μπορείς να βρεις άπειρες καλοκαιρινές προτάσεις, και αξίζει να αναζητήσεις τα brands: Undress Code, Ted Baker, Selmark, Seafolly, Polo Ralph Lauren, Monnari, Mission Swim, Liu Jo, Hugo και Guess.

Μαγιό

Τα fashion brands ανακάλυψαν προ πολλού τις δυνατότητες του beachwear, βρίσκοντας σε αυτές τις μικρές ποσότητες υφάσματος χώρο για καλλιτεχνική έκφραση. Ως εκ τούτου, με την πάροδο του χρόνου, τα μαγιό απέκτησαν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και έγιναν μια καλοκαιρινή, μίνι εκδοχή της υψηλής ραπτικής. Οι μάρκες εμπνέονται συχνά από την τέλεια αρχιτεκτονική μορφή, δοκιμάζουν νέες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των τρισδιάστατων εφαρμογών. Στη μόδα της παραλίας, όλα επιτρέπονται.

Εδώ και μερικές σεζόν, το ολόσωμο μαγιό, «βγαλμένο» κατευθείαν από τις περασμένες δεκαετίες ή από αρχειακούς διαγωνισμούς κολύμβησης, φαίνεται να είναι ένα πραγματικό must-have. Για τέτοια σχέδια φημίζεται η αγαπημένη στις γυναίκες μάρκα Undress Code, της οποίας η συλλογή διαθέτει ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό με ποικίλη υφή του υλικού. Για το καλοκαίρι, η Ted Baker προτείνει ένα φλοράλ ολόσωμο μαγιό με δέσιμο στο λαιμό και κλείσιμο στη μέση, που μπορεί να φορεθεί και ως βάση για outfit μέσα στο παντελόνι ή κάτω από ένα σακάκι.

Φυσικά, το μπικίνι παραμένει το αθάνατο must-have item του καλοκαιριού. Σχέδια σε παστέλ χρωματική παλέτα, τα μπικίνι από τα brands Mission Swim και Banana Moon στο MODIVO είναι η απάντηση για ένα διαχρονικό summer look και ένα τέλειο μαύρισμα.

Καλοκαιρινά παπούτσια

Τα παπούτσια είναι εξίσου σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής εμφάνισης με μαγιό. Είναι σημαντικά όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, ως συμπλήρωμα ενός summer look, αλλά και επειδή αυτό το είδος υποδημάτων πρέπει να είναι κατάλληλο για τις συνθήκες της παραλίας. Όταν επιλέγεις παπούτσια για τις διακοπές σου, αξίζει να προσέξεις αν είναι ελαφριά, αν μπορείς να τα βάλεις και να τα βγάλεις εύκολα, και πρέπει να είναι επίσης κατασκευασμένα από το σωστό υλικό ώστε να είναι κατάλληλα για τις αντίστοιχες καιρικές συνθήκες, όπως οι υψηλές θερμοκρασίες.

Ανάμεσα στις προτάσεις μας, αξίζει να σημειωθούν οι φλατ παντόφλες Karl Lagerfeld, Ipanema, Havaianas, Champion, Casadei και adidas. Οι καλοκαιρινές τάσεις περιλαμβάνουν κλασικές παντόφλες τύπου slip-on, παντόφλες με λουράκια και σαγιονάρες, οι οποίες εξακολουθούν να είναι must-have. Οι παντόφλες παραλίας μπορούν επίσης να φορεθούν με καθημερινά καλοκαιρινά outfits, αρκεί να είναι σωστά προσαρμοσμένες στην εμφάνιση και να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της.

Αξεσουάρ παραλίας

Φυσικά, πρέπει να θυμόμαστε και τα αξεσουάρ, όπως πετσέτες, καπέλα και γυαλιά ηλίου. Το παρέο και το κιμονό είναι αναπόσπαστα στοιχεία των summer looks, και τα fashion brands βλέπουν μεγάλες δυνατότητες σε αυτά - εξάλλου, ολοκληρώνουν τέλεια τα beach outfits και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, δίνοντάς τους ένα πιο κομψό φινίρισμα. Για παράδειγμα, η μάρκα GUESS προσφέρει παρεό με όμορφα φλοράλ μοτίβα. Το κιμονό και το παρεό είναι μια τέλεια επιλογή όταν χρειάζεσαι να κάνεις διάλειμμα από την ηλιοθεραπεία - μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια πιο διακριτική έκδοση του φορέματος, φορεμένα πάνω από το μαγιό.

Κανένα summer look δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τις καλοκαιρινές τσάντες από φυσικά υλικά, όπως ρατάν, καλάμι, μπαμπού ή άλλα ελαφριά υλικά, όπως το λινό. Στο MODIVO, μπορείς να βρεις αντίστοιχα σχέδια στα brands Vero Moda, Liu Jo και GUESS.

Μια πετσέτα θαλάσσης επίσης δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα με τα must-have σου για την παραλία. Επίλεξε μία με το αγαπημένο σου μοτίβο και χρώμα από μάρκες όπως Champion, Seafolly ή Liu Jo.

Περισσότερες καλοκαιρινές προτάσεις για χαλάρωση κάτω από έναν φοίνικα, ταξίδι εκτός πόλης ή ανάπαυση στον κήπο θα βρεις στο modivo.gr και στην εφαρμογή για κηνιτά MODIVO.

Δες στην παρακάτω gallery τα beachwear της MODIVO!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.