ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ λανσάρει νέο trend για ζευγάρια στην πρεμιέρα της Barbie, και το TikTok παραληρεί


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουλίου 2023

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ λανσάρει νέο trend για ζευγάρια στην πρεμιέρα της Barbie, και το TikTok παραληρεί
splashnews.com
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Κεν, φόρεσε το πιο barbiecore κολιέ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Barbie και έδειξε την αγάπη του για τη συζυγό του, Εύα Μέντες

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται μόνος του στο κόκκινο χαλί, ακόμα και σε αυτή την μεγάλη στιγμή της καριέρας του, η Εύα Μέντες, η γυναίκα του δεν τον συνόδευσε στο «ροζ» χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης ταινίας Barbie. Βέβαια με μια πιο προσεκτική ματιά μπορούμε να διακρίνουμε ένα «κλείσιμο ματιού» στην Μέντες και σε ένα νέο trend.

Στο «ροζ» χαλί ο Ράιαν Γκόσλινγκ έφτασε με ένα ροζ-σομόν κοστούμι, αφήνοντας τα πάνω κουμπιά του πουκαμίσου του ανοιχτά. Μια πιο cool εκδοχή θα έλεγε κανείς, αν δεν παρατηρούσαμε όμως το κολιέ στον λαιμό του. Σε μια ασημένια αλυσίδα κρεμασμένο είδαμε το γράμμα «Ε», με την κλασική γραμματοσειρά της Barbie. «Ε» όπως λέμε Εύα, φυσικά!

Αυτή η δημόσια δήλωση δέσμευσης και αγάπης θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο trend, το οποίο θα φοριέται και από άντρες και από γυναίκες. Μαζί με την επιστροφή του λεπτοκομμένου κολιέ με το όνομά μας -Κάρι Μπράντσο ευχαριστούμε- μπορεί το αρχικό γράμμα του ή της συντρόφου μας να εξελιχθεί σε κομμάτι του barbiecore ή να αποκτήσει δική του υπόσταση. Απλά περιμένουμε και ίσως δούμε τον Κεν να γίνεται και αυτός trendsetter μαζί με την αγαπημένη του Barbie.

@ddsparklez CRYING OVER THIS😭😭😭 #ryangosling #barbiemovie #evamendes #ken #barbie #movie #redcarpet @Warner Bros Pictures ♬ original sound - r & m <33

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.