ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όχι, η τσάντα των 8.500€ της Bottega Veneta δεν είναι από bubble wrap (όσο κι αν φαίνεται)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

Όχι, η τσάντα των 8.500€ της Bottega Veneta δεν είναι από bubble wrap (όσο κι αν φαίνεται)
Bottega Veneta
Η Bottega Veneta μας «παραπλάνησε» ακόμα μια φορά με τη νέα της διάφανη Cabat, που δεν είναι από bubble wrap

Τα πράγματα δεν πάντα όπως φαίνονται στο σύμπαν της Bottega Veneta, από τις χάρτινες τσάντες, που δεν ήταν από χαρτί, μέχρι τζιν παντελόνια, που δεν ήταν από τζιν αλλά από δέρμα. Σήμερα το brand μάς εκπλήσσει και πάλι με μια tote τσάντα, η οποία μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από bubble wrap, αλλά φυσικά και δεν είναι από bubble wrap.

Το πρωτοποριακό band παρουσίασε μια διάφανη Cabat τσάντα, σε μεγάλο μέγεθος, που σε κάνει να θέλεις να την πιάσεις και να αρχίσεις να της σκας, αλλά προφανώς και δεν μπορείς αν την κοιτάξεις λίγο πιο καλά από κοντά.

Από κοντινή απόσταση η διάφανη Bottega Cabat είναι κατασκευασμένη από διάφανη σιλικόνη και έχει το κλασικό πλεκτό του brand. Αν και ναι είναι συνθετική, τα χερούλια είναι από δέρμα, όπως και το μικρό pouch στο εσωτερικό.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, τα πράγματα στην Bottega δεν είναι όπως φαίνονται και το brand μας ξαφνιάζει συχνά με τα fashion trick του. Αν σου έκανε κλικ και σκέφτεσαι να την αγοράσεις, η τσάντα κοστίζει 8.500 ευρώ. Καλά ψώνια!

Πηγή: highsnobiety

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.