image
WHO

Οι γυναίκες πίσω από το ελληνικό καλοκαίρι: Γνώρισε τα 5 ελληνικά brands μαγιό που κυριάρχησαν (και) φέτος, μέσα από τις σχεδιάστριές τους


Λίγο πριν τις διακοπές μας, συζητάμε με μερικές από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες και επιχειρηματίες στον χώρο του beachwear, για όλα όσα τις έκαναν να ξεχωρίσουν, αλλά και όσα τις εμπνέουν
Τόνια Τζάφερη

3 Αυγούστου 2023

Τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία που μπορεί να μας χαρίσει ένα νέο μαγιό, τον ξέρετε καλά. Αγοράζουμε το φετινό μας σχέδιο, και αμέσως ονειρευόμαστε τις στιγμές κάτω από τον ήλιο, τις βουτιές σε τιρκουάζ νερά νησιών, αλλά και τα συναισθήματα που θα μας χαρίσει ένα ακόμη (ελληνικό) καλοκαίρι.

Η επιλογή του μαγιό, όσο απλή κι αν είναι, άλλο τόσο μας παιδεύει. Τι print να επιλέξουμε; Τι ύφασμα; Αναδεικνύει σωστά το σώμα μας; Μας είναι άνετο; Πώς νιώθουμε μέσα σε αυτό;

Η αγορά έχει πλέον άπειρες επιλογές. Κυρίως, όμως, υπάρχουν κάποιες σχεδιάστριες που τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να μας χαρίσουν μοναδικά σχέδια από εκλεπτυσμένα υφάσματα, που αναβαθμίζουν την όλη εμπειρία του καλοκαιριού σε νέα επίπεδα.

Λίγο πριν κλείσουμε τις βαλίτσες μας, βρεθήκαμε με μερικές από τις κορυφαίες εγχώριες σχεδιάστριες μαγιό, για να μιλήσουμε περί γυναικείας επιχειρηματικότητας, επιτυχίας, ενθουσιασμού, design, και έμπνευσης.

image

STEFANIA FRANGISTA

Mίλησέ μας για το brand σου, αλλά και τη σημασία που έχει το sustainability για το label.  

Το «Stefania Frangista» δημιουργήθηκε το 2009 με στόχο να προσφέρει μοναδικά, αλλά και διαχρονικά μαγιό και ρούχα σε δυναμικές, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες γυναίκες, που νοιάζονται για τον πλανήτη και από πού προέρχεται το στυλ τους.

Κινούμαστε πάντα στα πλαίσια του minimal σχεδιασμού, με ένα twist που το κάνει ξεχωριστό και cool, ενώ δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξαιρετική εφαρμογή, ειδικά στα μαγιό, καθώς είναι απαραίτητη ώστε να αναδεικνύεται σωστά το γυναικείο σώμα και να νιώθουν όμορφα όσες τα φορούν.

Η φροντίδα του περιβάλλοντός μας είναι ζωτικής σημασίας για μένα, έτσι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαστε όσο πιο φιλικά προσκείμενοι προς το περιβάλλον μπορούμε, κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο τόσο στα σχέδια όσο και στη φιλοσοφία μας.

Πώς πήρες την απόφαση να δημιουργήσεις το δικό σου swimwear brand;

Ένιωθα πώς υπήρχε ένα κενό στην αγορά από κομψά swimwear και beachwear brands με εξαιρετική ποιότητα ως προς την επιλογή των υλικών, αλλά και τιμή ανάλογη του προϊόντος, χωρίς όμως να είναι πολύ υψηλή.

Jenny.Gr

Από πού αντλείς έμπνευση για τα σχέδιά σου;

Από την ανέμελη αίσθηση του αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού -σαν ένα ταξίδι στα ανέφελα καλοκαίρια μιας άλλης δεκαετίας. Από το σοφιστικέ στυλ, την κοσμοπολίτικη αύρα της Μεσογείου, την άγρια ομορφιά και τα έντονα χρώματα της φύσης, και όλα αυτά που πρεσβεύει η έννοια «ελληνικό καλοκαίρι» διεθνώς. Έτσι και η φετινή συλλογή είναι εμπνευσμένη από την αγαπημένη μου παραλία Αλύπα στη Λακωνική Μάνη. Ένας ονειρικός κόλπος με κρυστάλλινα νερά και βότσαλα, που αποπνέει μια ξεγνοιασιά και μια φινέτσα συγχρόνως.

Ποια 3 χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα μαγιό κατά τη γνώμη σου, για να είναι επιτυχημένο;

Η εξαιρετική εφαρμογή, η ποιότητα των υφασμάτων και των υλικών, και η minimal σχεδιαστική προσέγγιση με ένα ιδιαίτερο twist που το κάνει cool, up-to-date και ξεχωριστό.

Jenny.Gr

Τι κάνει ιδιαίτερη τη φετινή συλλογή;

Τα ανατρεπτικά μεταλλικά σχέδια που μας επαναφέρουν στα 80’s και early 90’s, αλλά και το mix & match διαφορετικών χρωμάτων στο πάνω και κάτω μέρος του μαγιό. Το baby pink και το bright yellow που κυριαρχούν στη φετινή χρωματική παλέτα, οι γκοφρέ υφάνσεις, τα high-cut legs, και τα vintage animal prints έχουν γίνει τα πιο πολυπόθητα beachwear κομμάτια του φετινού καλοκαιριού.

Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις ένα και μόνο σχέδιο από τη φετινή συλλογή, ποιο θα ήταν αυτό και γιατί;

To Irini Bronze Metallic, ένα μεταλλικό σχέδιο που ξεχωρίζει για την υπέροχη εφαρμογή και τη μοντέρνα και πιο θηλυκή του διάσταση, αναδεικνύοντας κάθε γυναικείο σωματότυπο.

Jenny.Gr

Ας εστιάσουμε λίγο περισσότερο στη βιωσιμότητα του brand, κατά την κατασκευή των μαγιό. Ποια διαδικασία ακολουθείτε;

Κάθε σεζόν επιστρατεύουμε ακόμα περισσότερα eco-friendly υφάσματα από ανακυκλωμένες ίνες, από πλαστικά μπουκάλια και απορρίμματα που έχουν συλλεχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα, εστιάζοντας με αυτό τον τρόπο σε μια πιο βιώσιμη και οικολογική μόδα. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να κρατάμε μια μινιμαλιστική προσέγγιση στο design και στα υφάσματα. Οι κλασικές μονοχρωμίες των μαγιό, προσδίδουν διαχρονικότητα και αναδεικνύονται σε σταθερές του καλοκαιριού, προάγοντας το «έξυπνο» shopping, αφού μπορείς να φοράς τα αγαπημένα σου σχέδια όχι μόνο το φετινό καλοκαίρι αλλά και τα επόμενα.

Η βιωσιμότητα και οι ηθικές πρακτικές υποστηρίζονται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και αποτελούν μια μακροχρόνια και υψίστης σημασίας δέσμευση για εμάς. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις τοπικές βιομηχανίες και την παραγωγή στην Ελλάδα βοηθώντας έτσι την τοπική κοινωνία και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, με τα προϊόντα μας να είναι 100% ελληνικής κατασκευής, ραμμένα με ανώτερη δεξιοτεχνία και πολυετή εμπειρία.

Jenny.Gr

 

Οι μελλοντικοί στόχοι του «Stefania Frangista»;

Ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει για το μέλλον είναι να ενδυναμώσουμε και να εδραιώσουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία του brand σε διεθνές επίπεδο, αφήνοντας ένα πιο θετικό πρόσημο στο περιβάλλον. Καθώς γινόμαστε ολοένα και πιο βιώσιμοι κάθε χρόνο, εισάγοντας στη συλλογή μας υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και χρησιμοποιώντας 100% βιοδιασπώμενα, ανακυκλώσιμα και κομποστοποιήσιμα φυτικά υλικά στις συσκευασίες μας, υιοθετούμε μια πιο οικολογική συνείδηση και βιώσιμες πρακτικές με παγκόσμιο αντίκτυπο.

image

Βερόνικα Γιαννακού, Ντανιέλλα Βιτσαξή - SALTY MINDS

Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε το «Salty Minds» και γιατί;

Η επιθυμία μας να βρούμε ένα ιδιαίτερο μαγιό ήταν έντονη, ωστόσο δεν μπορούσαμε να βρούμε πουθενά αυτό το μοναδικό πλεκτό μαγιό που εμείς θέλαμε και είχαμε φανταστεί. Και η αλήθεια είναι ότι όσα είχαμε δοκιμάσει σε αυτό το στυλ, κανένα δεν εφάρμοζε στο σώμα μας όπως θα θέλαμε. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να το φτιάξουμε εμείς για εμάς. Δημιουργήσαμε τα πρώτα μας μαγιό για τα δικά μας σώματα.

Στη συνέχεια θέλαμε αυτή την αίσθηση που νιώθεις όταν φοράς τα μαγιό SALTY MINDS, να την έχουν και οι υπόλοιπες γυναίκες. Τα μαγιό μας είναι σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν τα γυναικεία σώματα και να απευθύνονται σε όλους. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε τέσσερα διαφορετικά νούμερα που μπορείτε να δείτε μέσα στο site μας και όχι one-size ή s/m & m/l.

Ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο στοιχείο του brand μας είναι ότι τα σχεδιάζουμε εμείς, αλλά ράβονται από την ομάδα μας στην Βραζιλία. Διότι στη Βραζιλία είναι πολύ δημοφιλής αυτή η τεχνική του πλεκτού crochet μαγιό και αυτή την μοναδική τεχνική θέλουμε να προβάλλουμε στο ελληνικό κοινό. Να δείξουμε κάτι καινούργιο, κάτι που δεν υπήρχε στην ελληνική αγορά.

Jenny.Gr

 

Από πού αντλείτε έμπνευση για τα σχέδιά σας;

Από παντού. Από το καλοκαίρι, τα όμορφα εξωτικά τοπία, τα γαλαζοπράσινα νερά, τα όμορφα δειλινά. Τα ταξίδια και όλες εκείνες τις εικόνες που αντλούμε μέσα από αυτά. Σε κάθε κολεξιόν βέβαια, υπάρχει ένα πιο συγκεκριμένο θέμα που χαρακτηρίζει το ύφος και τα prints της συλλογής, όπως αυτό της φετινής όπου ονομάζεται Marbella Dream.

Τι ξεχωρίζει στη φετινή συλλογή «Marbella Dream»;

Στην “Marbella Dream” τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από την μαγική πόλη της Ισπανίας. Θα ανακαλύψετε πάρα πολύ ωραία έντονα, ευφάνταστα και χρωματιστά prints. Νέα τολμηρά σχέδια σε πλούσια, παιχνιδιάρικα χρώματα με brazilian κοψίματα.

Και ένα limited edition drop με φανταστικά πολύχρωμα shiny & metallic υφάσματα που είναι η μεγαλύτερη τάση για το 2023.

Ποια 3 χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα μαγιό, κατά τη γνώμη σας, για να είναι επιτυχημένο;

Ένα μαγιό για να θεωρείται «πετυχημένο» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο, να κολακεύει όλα τα σώματα και να δίνει στην γυναίκα που το φοράει αυτοπεποίθηση. Η επιτυχία στο μαγιό είναι το να μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, και να νιώθουνε σιγουριά για τον εαυτό τους.

Jenny.Gr

Αν μπορούσατε να ξεχωρίσετε ένα και μόνο σχέδιο από τη φετινή σας συλλογή, ποιο θα ήταν αυτό και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα σχέδιο γιατί το κάθε χρώμα είναι διαφορετικό ανάλογα με την διάθεση και το στυλ της κάθε γυναίκας. Γενικότερα μας αρέσουν τα έντονα χρώματα τα οποία ξεχωρίζουν.

Αν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε ένα η καθεμία από το πρώτο drop είναι το "Fantasy" και το "Exotic Leo".

Jenny.Gr

Μοιραστείτε μαζί μας τη φιλοσοφία και τους μελλοντικούς στόχους των SALTY MINDS.

Η φιλοσοφία των SALTY MINDS είναι να δημιουργούν πολύχρωμες free-spirited συλλογές. Μαγιό που ξεχωρίζουν πραγματικά για το design και την χειροποίητη κατασκευή τους, αλλά κυρίως για την εφαρμογή τους. Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη γυναικεία σιλουέτα στα καλύτερά της. Με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι δημιουργίες SALTY MINDS ξεχωρίζουν για την αντοχή τους, την πλεκτή ύφανση τους, αλλά και για τα αυθεντικά εμπριμέ prints.

Το μελλοντικό μας όραμα να καταφέρουμε δημιουργήσουμε μια ομάδα στην Ελλάδα ώστε να συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση και την προώθηση της ελληνικής δημιουργικότητας και της ονομασίας προέλευσης «Made in Greece».

 

image

Ιλόη Χατζησπυρίδη - MAA BOO SWIMWEAR

Πήγαινέ μας στην αρχή του brand, πώς ξεκίνησε και γιατί;

Η ιδέα του «Μaa Boo Swimwear» ξεκίνησε και στο 2012, όταν ήμασταν διακοπές στη Γαύδο με την κολλητή μου φίλη Άννα Τζελέπη. Πάντα είχαμε μια τρέλα με τα μαγιό και το design, αλλά δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να το κάνουμε επαγγελματικά μέχρι τότε. Η αγάπη μας όμως για τη μόδα, το καλοκαίρι, τη μουσική και το island lifestyle μας καθοδήγησαν -και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα Maa Boo Swimwear.

Τι σε εμπνέει προκειμένου να δημιουργήσεις τα σχέδιά σου;

Στην έμπνευση δεν υπάρχει περιορισμός. Από την τέχνη, τη μουσική, τη φύση, απ’ ό,τι είναι υπαρκτό και ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Εμπνεόμαστε από χώρες εξωτικές, από την ποπ αρτ, από έθνικ στοιχεία μέχρι τους ενδυματολογικούς κώδικες της πανκ σκηνής, και τα αποτυπώνουμε στα μοτίβα μας τα οποία πλέον είναι χαρακτηριστικά του brand και μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε.

Για την φετινή συλλογή μας που έχει τίτλο Paradise Garage, η έμπνευση προήρθε από την playlist του Larry Levan, resident dj στο θρυλικό ομώνυμο κλαμπ της Νέας Υόρκης των 80s γιατί έκανε το μυαλό και τη δημιουργικότητα μας να ταξιδέψουν όσο τη σχεδιάζαμε.

Jenny.Gr

 

Πώς πήρες την απόφαση να δημιουργήσεις το δικό σου swimwear brand;

Ήταν λίγο παρορμητικό θα έλεγα, λίγο τυχαίο. Την εποχή που ξεκινήσαμε το Μaa Boo, δεν υπήρχε η τάση του ελληνικού summer brand και η ιδέα ξεκίνησε από τον προβληματισμό μας: Γιατί σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που έχει 6 μήνες καλοκαίρι, δεν υπήρχαν swimwear brands που να μας αρέσουν; Θέλαμε να αποτυπώσουμε την αγάπη μας για τα patterns σε κάτι καλοκαιρινό, σε κάτι που θα σου φτιάχνει το κέφι φορώντας το και θα σε συντροφεύει στις καλύτερες στιγμές του χρόνου, τις διακοπές.

Jenny.Gr

Ποια 3 χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα μαγιό, κατά τη γνώμη σου, για να είναι επιτυχημένο;

Το πατρόν, η άψογη εφαρμογή και η καλή ποιότητα.

Ποιο σχέδιο ξεχωρίζεις από τη φετινή συλλογή, και γιατί;

Για αυτό το καλοκαίρι, πρώτα ξεχωρίζω το Acid Rainbow, αλλά και τα νέα κοψίματα Strappy Cut-Out One piece και το μακρυμάνικο Surf Cut-out one piece που σε συνδυασμό με μια φούστα, ένα τζιν σορτς ή μια παντελόνα μπορείς να τα φορέσεις και το βράδυ σαν bodies και να πας στη κλαμπ του νησιού.

Jenny.Gr

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς στην «Maa Boo», το στοιχείο του sustainability στην κατασκευή των μαγιό;

Μας απασχολεί πολύ, από τα υλικά που επιλέγουμε μέχρι τους τρόπους παραγωγής και διάθεσης. Κομμάτι της βιώσιμης μόδας είναι επίσης να κάνεις σχέδια διαχρονικά από καλής ποιότητας υφάσματα που αντέχουν στον χρόνο και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Και θεωρώ πως αυτό το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

Θέλουμε στο μέλλον, να κάνουμε πιο οργανωμένα την παρουσία μας στο εξωτερικό και να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο στο χώρο του μαγιό και του beachwear, που είναι και το DNA του brand μας.

image

Έλλη Ρούντου και Μελίνα Πίσπα - SUN OF A BEACH

Πώς προέκυψε το «SUN OF A BEACH»;

Σχετικά με το «Sun of a beach», όλα ξεκίνησαν όταν μετά από 15 χρόνια ως σχεδιάστρια μόδας, με αμέτρητες επιδείξεις μόδας στην pro-social media εποχή, βρεθήκαμε με την Έλλη και οραματιστήκαμε να δημιουργήσουμε ένα brand που θα γινόταν το απόλυτο ελληνικό summer lifestyle brand. Και έτσι έγινε.

Έμπνευση για τα σχέδια σας αποτελεί το ελληνικό καλοκαίρι;

Ναι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το ελληνικό καλοκαίρι και τις αμέτρητες εμπειρίες και αναμνήσεις που έχουμε συλλέξει από αυτό, είναι για εμάς έμπνευση. Για παράδειγμα, μετά από ένα ταξίδι στην Τήνο, γεννήθηκε το TINOS, ένα από τα πιο επιτυχημένα μας σχέδια, που είναι best seller από το 2016. Η έμπνευσή του προέρχεται από τους παραδοσιακούς περιστερώνες που βρίσκονται στο νησί με τη μοναδική και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική τους. Από τη συλλογή SUMMER 2023, η αγαπημένη μου πετσέτα είναι η ITHAKA που πάνω της έχει ένα απόσπασμα από το διάσημο ποίημα “ΙΘΑΚΗ” του Κ. Καβάφη.

Jenny.Gr

 

Ποια 3 χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα μαγιό, κατά τη γνώμη σας, για να είναι επιτυχημένο;

Να είναι fun. Άνετο και ελληνικό. Να το νιώθεις πάνω σου σαν δεύτερο δέρμα και να έχει άψογη εφαρμογή.

Jenny.Gr

Ποιο σχέδιο ξεχωρίζετε από τη φετινή συλλογή, και γιατί;

Το Greek Lover, πρώτον για το τυπωμένο slogan «GREECE I LOVE YOU» και για το μήνυμα που βγάζει αυτό, αλλά και επειδή αυτά είναι τα σχέδια που κάνουν το brand μας να ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες μαγιό που κυκλοφορούν.

Το στοιχείο του sustainability τι ρόλο έχει στην κατασκευή των μαγιό σας;

Είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό είμαστε σε διαρκή ενημέρωση για νέα υλικά, νέες μεθόδους παραγωγής κτλ. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του sustainability άλλωστε είναι και η παραγωγή στην Ελλάδα από εγχώριους τεχνίτες.

Jenny.Gr

Μοιραστείτε μαζί μας μερικούς από τους στόχους του brand σας;

Θέλουμε να επεκτείνουμε την προϊόντική μας γκάμα αλλά και να επεκταθούμε δυναμικά και σε άλλες αγορές, διατηρώντας τη δημιουργικότητα και την αυθεντικότητά μας.

image

SOPHIE DELOUDI

Πώς ξεκίνησε το brand «Sophie Deloudi»;

Ξεκίνησα το 2014, για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που ήταν καλά κρυμμένο. Μετά από πολλά χρόνια στον χρόνο του design, θέλησα πια να δημιουργήσω μια συλλογή με το αντικείμενο που αγαπώ τόσο πολύ, αφού λατρεύω τη θάλασσα. Και έτσι προέκυψε το label, Sophie Deloudi. Πάντοτε αγαπούσα τα μαγιό. Νομίζω πως η αγάπη οφείλεται στην αγάπη για τη θάλασσα, που είναι το οξυγόνο μου. Ίσως τελικά τώρα που το σκέφτομαι, η αληθινή αιτία να κρύβεται και στις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.

Από πού αντλείς έμπνευση για τα σχέδιά σου;

Eμπνέομαι από τα ταξίδια, από την τέχνη, από τις πόλεις, από τη φύση. Κάθε φορά, κάτι διαφορετικό μπορεί να ενεργοποιήσει τη φαντασία μου και τη διάθεσή μου. Ακόμη και ένα μόνο έργο ζωγραφικής ή μία σκηνή μίας ταινίας μπορεί να με οδηγήσει κάπου. Η έμπνευσή μου πάντως περιλαμβάνει πάντα και την ίδια τη γυναίκα – αστείρευτη αυτή η πηγή. Ελπίζω να σχεδιάζω πάντα για όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται και να κάνω τις γυναίκες χαρούμενες. Μου αρέσει να βλέπω τις γυναίκες να φορούν τις δημιουργίες μου – η καθεμιά με τον δικό της αυθεντικό τρόπο και την προσωπική της γοητεία.

Jenny.Gr

 

Ποιο σχέδιο ξεχωρίζει για εσένα από τη φετινή συλλογή και γιατί;

Όπως θα καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον μία σχεδιάστρια ή ένας σχεδιαστής να ξεχωρίσει ένα σχέδιο από μία συλλογή του, ό,τι και αν περιλαμβάνει αυτή, αφού υποθέτω ότι έχει κοπιάσει εξίσου για την κάθε της πτυχή. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχω μια αδυναμία στα ολόσωμα μαγιό γιατί εκεί, νιώθω ότι μπορώ να εκφράσω με μεγαλύτερη συνέπεια το ύφος της εκάστοτε κολεξιόν, γιατί το ολόσωμο σου επιτρέπει να παίξεις με τη φόρμα και τη γραμμή περισσότερο, να αναδείξεις τη θηλυκότητα με διακριτικότητα αλλά και να πειραματιστείς με λεπτομέρειες που θα ορίσουν καθαρότερα τη νέα ματιά και πρόταση.

Jenny.Gr

Πόσο σημαντικό είναι το στοιχείο του sustainability στη κατασκευή των μαγιό του brand;

Είμαστε ένα slow fashion brand, που παράγει μία συλλογή τον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να μην έχουμε αποθέματα που δεν είναι προς διάθεση. Τα μαγιό κατασκευάζονται στην Ελλάδα με συνθήκες ασφαλώς σεβασμού στους εργαζομένους, ενώ τα υφάσματα φροντίζουμε να προέρχονται από φυσικές ύλες. Ο σεβασμός στον καταναλωτή και το περιβάλλον, είναι για εμάς προτεραιότητα. Φέτος μάλιστα, συνεργαστήκαμε με την εταιρεία EF93 και δημιουργήσαμε ένα ζευγάρι σανδάλια τα οποία είναι απολύτως sustainable.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι;

Να μπορέσουμε να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και τη φιλοσοφία του brand χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Jenny.Gr