ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H&M Φθινόπωρο 2023: Ένα ταξίδι στην πολυτέλεια του ρομαντισμού


JTeam

31 Αυγούστου 2023

H&M Φθινόπωρο 2023: Ένα ταξίδι στην πολυτέλεια του ρομαντισμού
ο ταξίδι της συλλογής H&M Φθινόπωρο 2023, καλύπτει τον ρομαντισμό της εποχής του μπαρόκ, αλλά έχει τις ρίζες του στο παρόν, με μια έντονα μοντέρνα στάση

Το μπαρόκ συναντά το νέο-νουάρ, στη νέα συλλογή της H&M για το Φθινόπωρο 2023, με ρομαντικές, πολυτελείς σιλουέτες που συνδυάζονται σε όλες τις εμφανίσεις, από δερματίνη και τζιν εμπνευσμένα από εμφανίσεις των 90s. Οι δυνατοί ώμοι, η στενή μέση και οι μακριές γραμμές κυριαρχούν στο επιβλητικό κοστούμι, τα μακριά φορέματα και τα statement τοπ. Διαφανή υφάσματα, δαντέλες, λεπτομέρειες εσωρούχων και μαργαριταρένια διακόσμηση αναδεικνύουν κάθε κομμάτι σε εντυπωσιακό, ενώ μια ουδέτερη χρωματική παλέτα από μαύρο, ασημί, γήινες αποχρώσεις και υπόλευκα κρατά τους τόνους εκλεπτυσμένους. Η συλλογή κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στο hm.com.

Το ταξίδι της συλλογής H&M Φθινόπωρο 2023, καλύπτει τον ρομαντισμό της εποχής του μπαρόκ, αλλά έχει τις ρίζες του στο παρόν, με μια έντονα μοντέρνα στάση. Τα power κοστούμια και κολάν έρχονται σε αντίθεση με τον έντονο όγκο στα βολάν, τα υπερμεγέθη τοπ με λαιμόκοψη και τα φαρδιά τζιν. Η διαφάνεια είναι το κλειδί, προκαλεί ένα αισθησιακό πνεύμα και χρησιμοποιεί τις λεπτομέρειες των εσωρούχων με νέο τρόπο. Επιπλέον συνδυασμοί με κομψή δερματίνη ή διακοσμητικές λεπτομέρειες, δείχνουν την κάθε εμφάνιση κομψή και πολυτελή.

«Η κύρια πηγή έμπνευσής μας, προήλθε από εικόνες εντυπωσιακών ταινιών. Η συλλογή είναι ένας κομψός συνδυασμός ιστορικών αναφορών, αλλά έχει τις ρίζες του στο εδώ και τώρα με μια έντονα μοντέρνα στάση. Είναι η σύγχρονη ερμηνεία του ρομαντισμού», λέει η Eliana Masgalos, Concept Designer της H&M.

Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν κοστούμια, μακριά φορέματα, μάξι τζιν φούστες και διακοσμημένα τοπ. Διακοσμητικές λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής, όπως πέρλες, φιόγκοι, εντυπωσιακές πέτρες και μικρά διακοσμητικά στοιχεία, αντιπαρατίθενται με αξεσουάρ και παπούτσια διακοσμημένα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Διακριτικές πινελιές στοιχείων ιππασίας στις μπότες, δίνουν άλλο τόνο στον ρομαντισμό, ενώ το denim και τα hoodies αναβαθμίζουν το street style.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

H&M