ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ζιζέλ τόπλες με τζιν παντελόνι ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Frame


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Οκτωβρίου 2023

Η Ζιζέλ τόπλες με τζιν παντελόνι ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Frame
Η Ζιζέλ κάνει πάλι τα μαγικά της στην τελευταία της καμπάνια

Η αγαπημένη του κοινού Ζιζέλ Μπούντχεν «διδάσκει» μόδα στην τελευταία της δουλειά με το denim brand Frame. Αν θυμάσαι, το supermodel είχε εμφανιστεί σε ένα event της Fame κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Σήμερα λοιπόν παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια του brand με πρωταγωνίστρια τη Ζιζέλ και φυσικά το μοντέλο έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Στις φωτογραφίες, από τον διάσημο φωτογράφο Ντέιβιντ Σίμς, η Ζιζέλ πόζαρε με ένα super-wide καμπάνα τζιν παντελόνι και τίποτα από πάνω, δημιουργώντας ένα 100% φόκους στο τζιν.

Το μοντέλο είναι και επίσημα το πρόσωπο του brand για τον χειμώνα του 2023. Η Frame ανακοίνωσε επίσης ότι η καμπάνια ενσωματώνει 3 ταυτότητες που θα πάνε το brand στη νέα του εποχή: την glam από το L.A., όπου θα έχει κομμάτια που θα αντιπροσωπεύουν την πόλη, την χαλαρή σειρά εμπνευσμένη από την Καλιφόρνια και αυτό που ονομάζει το brand DENIM ICONS, όπως η Ζιζέλ και την cool σειρά.

«Αυτή δεν είναι απλά μια νέα δεκαετία για την Frame, είναι μια νέα εποχή. Το φθινόπωρο αντιπροσωπεύει αληθινά το δημιουργικό όραμα που είχαμε για το brand όταν ξεκινήσαμε και για εμένα δεν υπάρχει κανένα σπουδαιότερο είδωλο στην καμπάνια μας από τη Ζιζέλ. Είναι κάτι παραπάνω από μοντέλο. Είναι επιχειρηματίας, μητέρα και έχει περιβαλλοντικές ανησυχίες, ενσωματώνει την υγεία και την ενσυναίσθηση με μια απίθανη ηθική στη δουλειά της και ανεπιτήδευτο στιλ. Είναι τιμή που εργαστήκαμε μαζί της και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για το brand» ανέφερε ο Έρικ Τόρστενσον, συνιδρυτής του Frame.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.