ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Miu Miu κατακτά για πρώτη φορά την 1η θέση του The Lyst - Γίνεται το πιο hot brand του 3ου τριμήνου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Οκτωβρίου 2023

Η Miu Miu κατακτά για πρώτη φορά την 1η θέση του The Lyst - Γίνεται το πιο hot brand του 3ου τριμήνου
splashnews.com
Η Miu Miu ανακηρύσσεται το #1 hot brand του 3ου τριμήνου

Και το The Lyst Index report βγήκε επιτέλους! Είναι το 3ο τρίμηνο του 2023 και αναμέναμε με ανυπομονησία ποιος βγήκε πρώτος στην «κούρσα» της Μόδας. Το 2o τρίμηνο, όπως είχαμε αναφέρει, το #1 brand ήταν η Loewe με δεύτερο την Prada.

Το 3ο τρίμηνο όμως τα πράγματα αλλάζουν και οι 4οι έσονται πρώτοι. Ναι, το #4 brand του 2ου τριμήνου, η Miu Miu ανακηρύσσεται το πιο hot brand! Στα 30στα γενέθλια του οίκου αυτό ήταν το καλύτερο δώρο σίγουρα, αφού είναι η πρώτη φορά που κατακτά αυτή τη θέση. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι, για τη φρεσκάδα, τη σύγχρονη ματιά και το πόσο relatable είναι αυτή τη στιγμή.

Σημαντική άνοδο είδε και ο Jacquemus, όπου σκαρφάλωσε έξι θέσεις και «έκατσε» στην ένατη, η οποία είναι η υψηλότερη που έχει βρεθεί ποτέ στο The Lyst. Η Burberry επίσης ανέβηκε στην δέκατη θέση και ο Ferragamo έκανε μια είσοδο «έκπληξη» στο top 20.

ΑΝ μιλήσουμε όμως για hottest products, οκ εκεί την πρωτιά την παίρνει δικαιωματικά η Tabi Mary Jane του Maison Margiela, τη δεύτερη το Logo Cashmere Cardigan της Miu Miu και την τρίτη η Quilted Bag της COS.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.