ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Prada είναι το πιο hot fashion brand αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Lyst (και εμάς)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Φεβρουαρίου 2023

Η Prada είναι το πιο hot fashion brand αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Lyst (και εμάς)
Instagram/prada
Το Lyst έβγαλε τα αποτελέσματά του και εμείς τα βλέπουμε! Διαβάστε το άρθρο και πείτε μας αν συμφωνείτε με την κατάταξη.

Και ναι, επιτέλους η Prada είναι -και- επίσημα το πιο hot brand στη μόδα αυτή τη στιγμή! Συμφωνείς ή διαφωνείς, τα δεδομένα είναι αυτά σύμφωνα με τα πάντα έγκυρα στοιχεία του Lyst.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία αναφορά του Lyst’s Fashion Report οι online αναζητήσεις για τον luxury ιταλικό οίκο μόδας σημείωσαν άνοδο κατά 37% στο τελευταίο τέταρτο του έτους, δηλαδή από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο. Με αυτά τα στατιστικά κατάφερε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της λίστας για πρώτη φορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Lyst, είναι ένα διεθνές shopping application, το οποίο δημοσιεύει τριμηνιαίες αναφορές σχετικά με τα πιο δημοφιλοί labels και κομμάτια στη μόδα. Η τελευταία αναφορά κλείνει τη χρονιά με το πολυάσχολο τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Η Prada είναι στην κορυφή, με την Gucci να κατακτά την δεύτερη θέση, η Moncler βρίσκεται για πρώτη φορά μέσα στην εικοσάδα και στην τρίτη θέση, με την Miu Miu στην τέταρτη αν και στέφθηκε Brand of the Year από την αναφορά του Lyst για το τέλος του χρόνου.

Ο οίκος Balenciaga, μετά τα σκάνδαλα που ξέσπασαν, βρίσκεται στην ενδέκατη θέση, για πρώτη φορά εκτός δεκάδας από όταν ξεκίνησε το The Lyst Index. Και πολύ άργησε -προσωπική γνώμη.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στην Coach που κατάφερε να μπει στην εικοσάδα για πρώτη φορά, όπως και η Moncler!

Η λίστα του The Lyst Index Hottest Products, η οποία πλέον είναι genderless, αποκάλυψε τα πιο hot προϊόντα για το τελευταίο τρίμηνο και μέσα σε αυτά ήταν η Icare bag του Saint Laurent, τα σατέν εσώρουχα της Miu Miu, η κασκολάρα της Acne και αρκετά ακόμα.

Αξίζει να αναφέρουμε τα brands που έκαναν το «μπαμ» κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους και αυτά ήταν η 16Arlington, ο Alaïa και ο Mugler.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.