ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Θέλεις να πιάσεις δουλειά στην Bottega Veneta; Πλέον μπορείς!


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Οκτωβρίου 2023

Θέλεις να πιάσεις δουλειά στην Bottega Veneta; Πλέον μπορείς!
Bottega Veneta
Η Ακαδημία Σχεδίου Μόδας της Bottega Veneta ανοίγει τις πόρτες της

Το να καταφέρεις να πιάσεις μια καλή δουλειά στη βιομηχανία της μόδας, είναι κατά βάση ένα αρκετά δύσκολο -αν δεν έχεις τα κατάλληλα κονέ- εγχείρημα. Ο οίκος μόδας όμως Bottega Veneta αποφάσισε να το κάνει λιγάκι πιο εύκολο και να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς ανθρώπους να μπουν μέσα σε αυτόν τον μαγικό κόσμο ιδρύοντας τη δική του Ακαδημία Σχεδίου Μόδας, την Accademia Labor et Ingenium.

Jenny.Gr
Bottega Veneta

Η Ακαδημία θα δέχεται σπουδαστές από όλα τα backgrounds, αλλά μόνο 50 κάθε χρόνο μετά από προσεκτική επιλογή. Το σημαντικό είναι πως η Bottega Veneta εγγυάται επαγγελματική αποκατάσταση στον οίκο στον οίκο μόδας, μόλις οι σπουδαστές αποφοιτήσουν. Η κύρια αποστολή της Ακαδημίας είναι να προωθήσει τη «χειροτεχνία και τη δημιουργικότητα» με πέντε αναγνωρισμένους τεχνίτες που διδάσκουν πρακτικά μαθήματα, ανεξάρτητα εργαστήρια και ασχολίες που τους βοηθούν να εμβαθύνουν στην τέχνη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον ολοκαίνουργιο χώρο της Bottega Veneta στο Povolaro Dueville και στο atelier στην Ιταλία στο Montebello Vicentino, υπογραμμίζοντας την σχεδιαστική πρακτική του οίκου. Το ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε χθες, στις 16 Οκτωβρίου 2023 και θα έχει διάρκεια 7 εβδομάδων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.