ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια της Bodytalk μας καλεί να δούμε το sportswear μας αλλιώς


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Οκτωβρίου 2023

Η νέα καμπάνια της Bodytalk μας καλεί να δούμε το sportswear μας αλλιώς
Εσύ σκέφτεσαι ποτέ τον ρόλο του sportswear στην ζωή σου;

Έχεις σκεφτεί ποτέ τον ρόλο που παίζει η άθληση στη ζωή σου; Τον ρόλο που παίζει το sportswear σε αυτή; Πόσο συχνά φοράς αυτά τα άνετα και νεανικά κομμάτια για να χαρείς, να εξερευνήσεις και να ζήσεις την κάθε στιγμή σου; Για να απολαύσεις τη ζωή, πρέπει να δράσεις και αυτή η δράση κουβαλάει τη δική της προσωπική ιστορία.

Για να γίνεις ο πρωταγωνιστής τη ζωής σου, αρχικά πρέπει να τη ζήσεις, να δράσεις, όπως ακριβώς κάνουν και οι επτά πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας της Bodytalk. Ναι, μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνονται παράταιροι, διαφορετικοί και εξεζητημένοι, αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα θα αναγνωρίσεις σε αυτούς τους ανθρώπους εσένα, τον κολλητό σου, τη μητέρα σου ή ακόμα και την παλιά σου συνάδερφο. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά στη βάση μας είμαστε όλοι ίδιοι. Θέλουμε να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους, να γελάμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή, όπως ακριβώς ο κύριος Τάκης της καμπάνιας ή ο θείος σου ο Νίκος.

Jenny.Gr

Όσο χρονών και αν είσαι θέλεις να βρίσκεσαι σε φόρμα. Να κρατάς το σώμα σου υγιές π.χ. με μεγάλες βόλτες στην εξοχή, για εσένα, αλλά και για το έτερόν σου ήμισυ, όπως ακριβώς ο κύριος Τάκης. Ίσως είσαι control freak και έχεις εμμονή με την λεπτομέρεια, όπως η Ingrid, που βρήκε τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να αφήνεται και να μειώνει το άγχος της. Τα jumping boots της χάρισαν ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα πιο υγιές κορμί. Μήπως να το σκεφτείς και εσύ; Από την άλλη μπορεί να μοιάζεις με τον Trevor, που η γυμναστική τον βοηθάει να καθαρίζει το μυαλό του και να σκέφτεται με πιο δημιουργικό τρόπο ή με τον Luigi, που αν και ντροπαλός, του αρέσει να χορεύει για να εκτονωθεί. Υπάρχει και η Φωφώ, που δε σταματά να ψάχνει για νέες εμπειρίες και να ξεπερνά τα όριά της, σου θυμίζει κάποιον; Επίσης η Αφροδίτη, που έχει την ικανότητα να συνδυάζει τα πάντα, να παραμένει ήρεμη και να εμπνέει τους γύρω της και η Άννα, που η γυμναστική της χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας ακόμα και μέσα στην πόλη. Με όποιον πρωταγωνιστή και αν ταυτίζεσαι, σε όποιον πρωταγωνιστή και αν μοιάζουν οικεία σου πρόσωπα, άφησε το σώμα σου να εκφραστεί και δράσε. Για να δράσεις όμως χρειάζεσαι και το κατάλληλο sportswear και η Bodytalk στο δίνει απλόχερα.

Η νέα χειμερινή συλλογή της Bodytalk είναι εδώ για να σε συντροφεύσει σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις, χαρές, αγκαλιές και κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου.

Facebook: Bodytalk

Instagram: Instagram (@bodytalk_bdtk)

Pinterest: https://gr.pinterest.com/bodytalk_bdtk/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bodytalk-s-a-/

TIk Tok: https://vm.tiktok.com/ZM83PQv2R/

YouTube: BODYTALK

Spotify: Άϊ Γυμνάσου • A podcast on Spotify for Podcasters

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.