ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY εμπνέεται από τη σύγχρονη αστική ζωή


JTeam

15 Νοεμβρίου 2023

Η φθινοπωρινή συλλογή METROPOLIS του brand MALLORY εμπνέεται από τη σύγχρονη αστική ζωή
Δυναμικά κοστούμια, sexy φορέματα, δερμάτινα jackets και φούστες βρίσκονται στο επίκεντρο της METROPOLIS collection για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24

Σημείο αναφοράς η κάθε γυναίκα που ζει στην «METROPOLIS», στην πόλη των πόλεων όπου ο δυναμισμός και η γοητεία κυριαρχούν.

Jenny.Gr

Ευέλικτα κοστούμια για επαγγελματικές συναντήσεις, μέχρι σέξι φορέματα για μια νύχτα γεμάτη χορό στην πόλη.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Street style που αποτυπώσει τον ρυθμό, τη δυναμική και τον παλμό των μεγάλων αστικών πόλεων.

Jenny.Gr

Vegan Leather και διαφάνεια. Ο συνδυασμός υλικών δημιουργεί ένα look που συνδυάζει τη σκληρή και κομψή αισθητική του eco-friendly leather με την ευθραυστότητα και τη sexy αισθητική της διαφάνειας.

Jenny.Gr

Δερμάτινα μπουφάν που μπορούν να φορεθούν με casual ρούχα την ημέρα, προσθέτοντας έναν ροκ και αυθεντικό χαρακτήρα στο ντύσιμο. Ταυτόχρονα, μπορούν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο. Ένα δερμάτινο μπουφάν αποτελεί συχνά το κλειδί για ένα δυνατό look. Cropped, oversized, bomber για relevant “METROPOLIS’’ aesthetics.

Jenny.Gr

Το METROPOLIS δεν είναι απλά μια ακόμη συλλογή, αλλά ένα movement. Μια γιορτή των ισχυρών γυναικών που κάνουν τη διαφορά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τη γυναίκα να δράσει, όχι απλά να ονειρεύεται, και να το κάνει όλο αυτό με αποφασιστικότητα και κομψότητα.

Jenny.Gr

Ελάτε μαζί μας στη METROPOLIS, μια μαγική πόλη όπου κατοικούν οι ισχυρές και επιτυχημένες γυναίκες που καθορίζουν την εποχή μας.

Θα βρείτε στην συλλογή στο site mallorythelabel.com, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.