ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Άλφα-Ωμέγα: Το γούρι της Zeus+Δione για το 2024


JTeam

17 Νοεμβρίου 2023

Άλφα-Ωμέγα: Το γούρι της Zeus+Δione για το 2024
Γιώργος Καπλανίδης
Συναντάμε το "24" παντού. Στον παλμό της καθημερινότητάς μας, στο μυστηριώδες ταξίδι μέσα στον ζωδιακό κύκλο, στο τετραδιάστατο τεσσεράκτιο σχήμα της γεωμετρίας, στην αρμονική συμφωνία των 24 μουσικών κλιμάκων, στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο σινεμά

Από ένα διαφορετικό πρίσμα, η Zeus+Δione, στράφηκε για το γούρι του 2024 στα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, στην πιο προφανή – για εμάς - αναφορά του αριθμού, στην επινόηση που καταγράφει την ελληνική σκέψη, το Λόγο, διαχρονικά.

Πρόκειται για ένα χειροποίητο ορθογώνιο κόσμημα με αλυσίδα, επιχρυσωμένο, με εγχάρακτα τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου. Μπορεί να φορεθεί ως κολιέ ή να πλεχτεί γύρω από τον καρπό σε μορφή βραχιολιού macramé. Σε μια εναλλακτική εκδοχή, το Άλφα συναντά το Ωμέγα σε ένα κομψό μενταγιόν, διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς: ασημί, μαύρο και χρυσό.

Το Άλφα σηματοδοτεί την αρχή, την πηγή όλων των πραγμάτων, ενώ το Ωμέγα την απόλυτη γνώση και την ολοκλήρωση. Μαζί, συμβολίζουν την αιωνιότητα, συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον, και περικλείοντας όλη τη σοφία και τον κύκλο της ζωής.

Με το φετινό της γούρι, η Zeus+Δione, μας καλεί να περιηγηθούμε σε αυτό το αέναο ταξίδι του χρόνου, και για κάθε τέλος να ονειρευόμαστε μια καινούργια, συναρπαστική αρχή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.