ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Είσαι fashion fan; Τότε χρειάζεσαι το coffee table book του Givenchy


JTeam

17 Νοεμβρίου 2023

Είσαι fashion fan; Τότε χρειάζεσαι το coffee table book του Givenchy
Givenchy
Με 180 συλλογές, το βιβλίο του οίκου μόδας Givenchy είναι ό,τι χρειάζεται ένας καθαρόαιμος fashion fan

Ο οίκος μόδας Givenchy μόλις παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο. Ναι, καλά άκουσες. Ο ιστορικός αυτός οίκος μόδας έβγαλε μια καταπληκτική έκδοση με συλλογές Υψηλής Ραπτικής και RTW, που φτάνουν -σχεδόν- στις 180. Ένα ταξίδι από την αρχή του Givenchy το 1952 μέχρι και σήμερα, μέσα από πασαρέλες και φωτογραφίες.

Ο τίτλος είναι Givenchy Catwalk και διηγείται την ιστορία του οίκου μέσα από τις μέρες του θρυλικού Ουπέρτ Ντε Ζιβανσί, μετά του Τζον Γκαλιάνο, του Αλεξάντερ ΜακΚουίν και του Ζουλιέν ΜακΝτόναλντ, μαζί με τους Ρικάρντο Τίτσι και Μάθιου Γουίλιαμς.

«Αυτό το βιβλίο είναι μια ευκαιρία να ιχνηλατήσουμε την δημιουργική ανάπτυξη του ιδρυτή του οίκου και των διαδόχων του, να εξερευνήσουμε τις πρώτες μέρες τους, τους θριάμβους τους, τις αμφιβολίες τους και τις καινοτομίες τους. Είναι επίσης μια ευκαιρία να εξετάσουμε τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τότε και πώς αυτές αντηχούν σήμερα» είπε ο συγγραφέας του βιβλίου, Αλεξάντερ Σάμσον.

Μαζί με την ιστορία του οίκου, το Givenchy Catwalk προσφέρει μια σύντομη περίληψη των εποχών που πέρασε ο οίκος, μαζί με τη βιογραφία του κάθε σχεδιαστή και μια εισαγωγή για την κάθε συλλογή. Αν είσαι φανατικός της μόδας και της αισθητικής, τότε αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη σου ή στο τραπεζάκι του σαλονιού σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.