ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ριάνα φωτογραφίζεται με το νέο παπούτσι της FENTY x PUMA, που κάνει «θόρυβο»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Νοεμβρίου 2023

Η Ριάνα φωτογραφίζεται με το νέο παπούτσι της FENTY x PUMA, που κάνει «θόρυβο»
Το FENTY Creeper από τη συνεργασία FENTY x PUMA είναι τολμηρό και ογκώδες

Λίγους μήνες πριν η FENTY της ποπ τραγουδίστριας Ριάνα και η PUMA παρουσίασαν ένα καινούργιο παπούτσι, εμπνευσμένο από τα ποδοσφαιρικά υποδήματα και του έδωσαν το όνομα Avanti (στα ιταλικά σημαίνει μπροστά). Τώρα όμως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο σχέδιο της συνεργασίας FENTY x PUMA, το FENTY Creeper.

Το παπούτσι πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 2015, επανασχεδιάζοντας μια signature γραμμή και βάζοντας rubber platform σόλα. Η νέα όμως εκδοχή είναι πιο έντονη, πιο τολμηρή και κάνει σίγουρα «θόρυβο». Είναι ογκώδες, με gum sole και βγαίνει σε 3 χρώματα: άσπρο/μαύρο, μπλε/πράσινο, μωβ/κόκκινο.

Jenny.Gr

«Πήραμε το OG Creeper και το κάναμε μεγαλύτερο και πιο τολμηρό. Όταν σχεδιάζαμε το Creeper Phatty θέλαμε να αναβιώσουμε το OG Creeper, το οποίο ήταν εξαιρετικά αγαπητό από πάρα πολλούς. Είναι μια κλασική γραμμή που μας έλειψε, οπότε η επιστροφή της έπρεπε να είναι μεγαλοπρεπής» αναφέρει η Ριάνα σε δήλωσή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.