ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Celia Kritharioti για την συλλογή της σχεδιάστριας με το Harrods


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Νοεμβρίου 2023

Η Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Celia Kritharioti για την συλλογή της σχεδιάστριας με το Harrods
Instagram/celiakritharioti
Η Κέιτ Μος και η Σίλια Κριθαριώτη συνεργάστηκαν στη νέα καμπάνια του brand της σχεδιάστριας με το Harrods

Η Κέιτ Μος, το θρυλικό top model, είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition του οίκου μόδας Celia Kritharioti για το πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου. Πραγματικά ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον οίκο Celia Kritharioti, αφού πλέον έχει αποκλειστική παρουσία στο πολυκατάστημα.

Η συλλογή Celia Kritharioti Limited Edition έγινε διαθέσιμη στο κοινό τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο Harrods στον πρώτο όροφο και ήδη έχει «πάρει τα μυαλά» των fashionistas. Την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Κέιτ Μος έκανε η ίδια η σχεδιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρέα με μερικές φωτογραφίες από την καμπάνια, φωτογράφος της οποίας ήταν ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ, ο σύντροφος της Κέιτ Μος.

Η συλλογή αποτελείται από sparkly mini φορέματα, βελούδινα φορέματα, καφτάνια κεντημένα στο χέρι, φυσικά δαντέλες, κάπες και παπούτσια, όπως mules και ankle μποτάκια.

«Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι η Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Celia Kritharioti x Harrods! Ήταν φυσικό να της ζητήσουμε να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας μας, καθώς είναι η επιτομή της βρετανικής μόδας, που ξεπερνά τις γενιές με τη διαχρονική ομορφιά της, την κομψότητά της και την επιρροή της στην παγκόσμια σκηνή της μόδας» ανέφερε στην ανάρτησή της η Σίλια Κριθαριώτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.