ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Celia Kritharioti Couture aw 2023-2024: Το πολυτελές show που μάγεψε το Παρίσι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιουλίου 2023

Celia Kritharioti Couture aw 2023-2024: Το πολυτελές show που μάγεψε το Παρίσι
splashnews.com
Ένα show αφιερωμένο στην αίγλη του παλιού Χόλιγουντ από την δεξιοτέχνη της πολυτέλειας Σίλια Κριθαριώτη

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti παρουσίασε την συλλογή Υψηλής Ραπτικής για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023/2024 στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού στο Musée des Arts Décoratifs και η συλλογή είχε τον εξαιρετικά to the point τίτλο «Lights, Camera, Sizzle».

Με μούσες την Μέριλιν Μονρόε, την Όντρεϊ Χέπμπορν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και την Γκρέις Κέλι η συλλογή ύμνησε το παλιό Χολιγουντιανό glamour και το προσωπικό στιλ της κάθε μιας από αυτές τις εξέχουσες προσωπικότητες. Πληθωρικά looks με έμφαση στην πολυτέλεια και τη διαχρονικότητα ανεβοκατέβαιναν στην πασαρέλα. Η τεχνογνωσία του οίκου αποτυπώθηκε στα περίτεχνα κεντήματα και τα δουλεμένα πατρόν, τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις. Bling bling, φτερά, γούνα και φιόγκοι όριζαν το glam στην συλλογή, με μια χρωματική παλέτα που άφηνε τόνιζε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την πολυτέλεια του κάθε κομματιού.

Το show άνοιξε η διάσημη σχεδιάστρια, μουσικός και ηθοποιός Ντάφνι Γκίνες -πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου- απαστράπτουσα μέσα σε μια ολόσωμη φόρμα κεντημένη με κρυσταλλάκια. Το βαβαβούμ όμως το έκανε η τεράστια κάπα με τα φτερά και το περίτεχνο χτένισμά της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023/2024 της Celia Kritharioti!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.