ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Chanel aw 2023 Haute Couture: Ένα ερωτικό γράμμα στο Παρίσι από την Βιρτζινί Βιάρντ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιουλίου 2023

Chanel aw 2023 Haute Couture: Ένα ερωτικό γράμμα στο Παρίσι από την Βιρτζινί Βιάρντ
Chanel
Αν θέλεις να μάθεις τι φοράνε οι Γαλλίδες, δεν υπάρχει άλλη expert από την creative director του οίκου Chanel, Βιρτζινί Βιάρντ

Η συλλογή Υψηλής Ραπτικής του γαλλικού οίκου μόδας Chanel για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 παρουσιάστηκε στην προκυμαία του Σηκουάνα -δημοφιλές μέρος αυτή την εβδομάδα- δίπλα στην Pont des Invalides και ήταν μια ωδή στην Παριζιάνα.

Το show, το οποίο είχε για φόντο τον Πύργο Του Άιφελ, υπενθύμισε σε όλους την παριζιάνικη κουλτούρα, όπως την ξέρουμε, τη θυμόμαστε και την αγαπάμε. Τα μοντέλα περπατούσαν στην πασαρέλα και για κάποιο λόγο νόμιζες πως έβλεπες card postal του Παρισιού και μια αίσθηση «je ne sais quoi» πλανιόταν στον αέρα.

Jenny.Gr
Chanel

«Σε όλο τον κόσμο, κάνοντας τη διαφορά ή μιμόμενη η Παριζιάνα δίνει το παράδειγμα που τρέφει τους υπόλοιπους. Μέσω του κινηματογράφου, της λογοτεχνίας και της μουσικής η γοητεία της ταξιδεύει από συλλογή σε συλλογή» έγραφαν οι σημειώσεις του show.

Η creative director, η Βιρτζινί Βιάρντ, δημιούργησε μια συλλογή ύμνο στην γυναίκα του Παρισιού, τη μούσα πολλών σχεδιαστών και όχι μόνο. Με το διεθνές μοντέλο Καρολίν Ντε Μεγκρέ να ανοίγει το show είδαμε κομμάτια σε ανδρόγυνες γραμμες, κοντά σακάκια, φούστες σε όλες σχεδόν τις εκδοχές, φορέματα, ζωντανά χρώματα και καλοραμμένα παντελόνια. Επίσης είδαμε έναν καλοχτενισμένο σκύλο να περπατάει στην πασαρέλα, όπως και ψάθινα καλαθάκια με φρούτα και λουλούδια, διότι πραγματικά αυτά είναι πράγματα που βλέπεις καθημερινά στο Παρίσι και η Βιάρντ το ξέρει πολύ καλά.

Jenny.Gr
Chanel

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής Chanel για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 και το video από το show!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.