ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Έμιλι Μπλαντ: «Ντυνόμουν σαν έφηβο αγόρι μέχρι το The Devil Wears Prada»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Δεκεμβρίου 2023

Έμιλι Μπλαντ: «Ντυνόμουν σαν έφηβο αγόρι μέχρι το The Devil Wears Prada»
Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχθηκε πως η ταινία της έμαθε ό,τι γνωρίζει γύρω από το στιλ και τη μόδα

Και ποιος δεν έχει δει το The Devil Wears Prada; Η αλησμόνητη ατάκα της Μέριλ Στριπ αντηχεί στα αυτιά των απανταχού fashion enthusiasts εδώ και χρόνια και δίνει τσιμπιές στην ραχοκοκαλιά τους και μόνο στο άκουσμα της λέξεις «florals». Εκτός όμως από τις ατάκες, η ταινία έδωσε μαθήματα στιλ όχι μόνο στους θεατές, αλλά και στους ηθοποιούς. Η Έμιλι Μπλαντ, η οποία υποδύθηκε την βοηθό της Μιράντα Πρίσλεϊ, παραδέχθηκε πως η ταινία της έμαθε ό,τι γνωρίζει πάνω στη μόδα, όχι μόνο γύρω από τη βιομηχανία, αλλά και πώς να αναπτύξει το προσωπικό της στιλ.

Jenny.Gr

«Δεν ήξερα αρκετά πράγματα για την βιομηχανία της μόδας όταν άρχιζα την ταινία. Νομίζω πως απλά ντυνόμουν σαν έφηβο αγόρι μέχρι να συμβεί αυτό και έμαθα πολλά» αποκάλυψε η ηθοποιός στην εμφάνισή της στο Know Their Lines του Variety, όπου μιλούσαν για προηγούμενα project της.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο έντονο ήταν και φίλοι μου, που δουλεύουν στη μόδα είπαν πως η ταινία κατάφερε να το αποτυπώσει εξαιρετικά. Η εμπειρία ήταν ένα ταξίδι ανακάλυψης σε όλους του τομείς. Όχι μόνο σε σχέση με τη βιομηχανία καθεαυτή, αλλά και σε σχέση με το στιλ και την τέχνη του και πόσο σημαντικό είναι»

@varietymagazine #EmilyBlunt says she "didn't quite realize how intense" the fashion industry was before filming #TheDevilWearsPrada | Variety Know Their Lines presented by @officiallifetimetv ♬ original sound - Variety

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.