CELEBRITIES

Μέριλ Στριπ: Σε διάσταση εδώ και 6 χρόνια με τον επί 45 χρόνια σύζυγό της


JTeam

21 Οκτωβρίου 2023

Μέριλ Στριπ: Σε διάσταση εδώ και 6 χρόνια με τον επί 45 χρόνια σύζυγό της
Instagram/merylstreepvofficialv
Ο εκπρόσωπος της Μέριλ Στριπ δήλωσε πως η ηθοποιός είναι σε διάσταση με τον Ντον Γκάμερ εδώ και 6 χρόνια

Ο Εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού Μέριλ Στριπ δήλωσε στην Page Six ότι η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ντον Γκάμερ, βρίσκονται σε διάσταση και δεν μένουν πλέον μαζί εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από έξι χρόνια. Και παρότι πάντα θα ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, επέλεξαν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Στριπ.

Η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε σήμερα στα Princesa de Asturias Awards 2023 και φορούσε ακόμα τη βέρα της, πράγμα παράξενο εφόσον είναι σε διάσταση από τον εδώ και 45 χρόνια σύζυγό της. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημοσίως η ηθοποιός με τον Ντον Γκάμερ ήταν το 2018 στην τελετή των Όσκαρ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1978, μέσω του αδερφού της ηθοποιού. Την ίδια χρονιά, λίγο αργότερα, παντρεύτηκαν. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον 43χρονο Χένρι, τη 40χρονη Μάμι, την 37χρονη Γκρέις και την 30χρονη Λουίζα και έχουν πέντε εγγόνια.

Η ηθοποιός μίλησε το 2022 στην Vogue και εξομολογήθηκε το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου τους «Καλή θέληση και προθυμία να υποχωρούν και να σιωπούν κάθε τόσο. Δεν υπάρχει οδικός χάρτης για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση».

Το ζευγάρι έχει ένα αγρόκτημα στο Κονέκτικατ, ενώ είχε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στο Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης, μέχρι που το πούλησαν για 15,8 εκατ. δολάρια τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια, η Στριπ αγόρασε ένα σπίτι αξίας 4 εκατ. δολαρίων στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2020.

Πηγή: Page Six

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.