CELEBRITIES

Από τη Meryl Streep μέχρι την Ana de Armas: Ηθοποιοί σε ρόλους θρύλων που έγραψαν ιστορία


JTeam

28 Οκτωβρίου 2022

Από τη Meryl Streep μέχρι την Ana de Armas: Ηθοποιοί σε ρόλους θρύλων που έγραψαν ιστορία
Μετά τα νέα για την ενσάρκωση του ρόλου της Μαρίας Κάλλας από την Angelina Jolie σε επερχόμενη βιογραφική ταινία, θυμόμαστε πέντε ηθοποιούς που πραγματικά ήταν ολόιδιοι με τους διάσημους που ενσάρκωσαν.

Έχοντας ήδη γίνει αρκετά γνωστό, η Angelina Jolie πρόκειται να ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας σε μια βιογραφική ταινία για τη μεγάλη ντίβα της όπερας. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Pablo Larraín, ο οποίος δείχνει μεγάλη συμπάθεια στο είδος των βιογραφικών ταινιών, έχοντας ήδη σκηνοθετήσει την ταινία “Jackie” για την Jackie Kennedy – την ενσάρκωσε η Natalie Portman – και την πρόσφατη ταινία “Spencer” για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα – την ενσάρκωσε η Kristen Stewart. Έτσι, η νέα γυναίκα της οποίας τη ζωή καλείται να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη είναι η Κάλλας και αναμένουμε για τις εξελίξεις.

Αυτή η είδηση σίγουρα γέννησε πολλές συζητήσεις για το αν θα είναι ταιριαστή η Jolie, εμφανισιακά και υποκριτικά, για να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να παίξει κανείς ένα υπαρκτό πρόσωπο τέτοιου βεληνεκούς. Ποιοι είναι όμως μερικοί ηθοποιοί που μάς έκαναν να μη πιστεύουμε στα μάτια μας από την ομοιότητα, όταν αποφάσισαν να υποδυθούν κάποιον θρύλο σε μια βιογραφική ταινία; H λίστα είναι τεράστια κι έτσι αναφέρουμε 5 ηθοποιούς -πρόσφατες αλλά και πιο διαχρονικές πια επιλογές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.