ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Ζακ Πόζεν είναι ο νέος creative director της Gap Inc.


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ζακ Πόζεν είναι ο νέος creative director της Gap Inc.
Instagram/zacposen
Ο Ζακ Πόζεν ήρθε στην Gap Inc. για να αναζωογονήσει όλο της το πορτφόλιο

Η Gap Inc. έθεσε το δημιουργικό της μέλλον στα χέρια του Ζακ Πόζεν, ο οποίος είναι πλέον ο creative director της αμερικανικής εταιρείας λιανικής πώλησης, που έχει επίσης την Old Navy, την Athleta και την Banana Republic.

Ο Πόζεν θα συμμετέχει στην εκτελεστική ηγετική ομάδα της Gap Inc. και θα λειτουργεί ως «πολιτιστικός επιμελητής και δημιουργικός συνεργάτης» είπε ο CEO της εταιρείας Ρίτσαρντ Ντίκσον. Θα είναι επίσης και chief creative officer της Old Navy. Η τοποθέτησή του σε αυτή τη θέση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Gap Inc. προσέλαβε έναν ηγέτη δημιουργικού με τέτοιο πορτφόλιο και είναι η πρώτη φορά που προσλαμβάνουν έναν fashion insider μετά την αποχώρηση του Πάτρικ Ρόμπινσον από τον ρόλο του ως chief designer στην Gap το 2011.

Αν και ο Ζακ Πόζεν φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με το Χόλιγουντ, με την πιο πρόσφατη δουλειά του να είναι τα κοστούμια για μια σκηνή από το Feud: Capote vs. The Swans, έχει ξαναδουλέψει με brands που είχαν δυσκολίες στο παρελθόν. Ανάμεσα στο 2014 και το 2020 ήταν ο creative director της Brooks Brothers, αν και η εμπειρία του και το ταλέντο του δεν έφτασαν για να «σώσουν» την εταιρεία, η οποία πτώχευσε το 2020. Επίσης ο Πόζεν σχεδίασε capsule συλλογές για την David’s Bridal και στολές για την Delta Airlines.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS