ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Άντριαν Απιολάζα: Ο νέος creative director για τον οίκο Moschino μετά τον θάνατο του Νταβίντε Ρενέ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιανουαρίου 2024

Άντριαν Απιολάζα: Ο νέος creative director για τον οίκο Moschino μετά τον θάνατο του Νταβίντε Ρενέ
Instagram/moschino
Η πρώτη του συλλογή θα παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Ο ιταλικός οίκος μόδας Moschino αποφάσισε τελικά να ορίσει νέο creative director για την γυναικεία και την ανδρική σειρά, όπως επίσης και τα αξεσουάρ, μετά το ξαφνικό θάνατο του νεοδιορισθέντα στην ίδια θέση Νταβίντε Ρενέ τον Νοέμβριο του 2023, πριν ακόμα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για τον οίκο. Ο νέος creative director είναι ο Άντριαν Απιολάζα.

Ο Απιολάζα θα φέρει στον μιλανέζικο οίκο την δεκάχρονη εμπειρία του στα γυναικεία RTW από τη Loewe και την Chloé. Η πρώτη του συλλογή θα παρουσιαστεί στις 22 Φεβρουαρίου του 2024 στο Museo della Permanente, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

«Μετά τα τελευταία γεγονότα στον Moschino, η άφιξη του Άντριαν μοιάζει σαν μια ακτίνα φωτός, μέσα στον σκοτεινό ουρανό. Η εμπειρία του, η ενέργειά του και η δημιουργικότητά του είναι μοναδικές και ανεξάντλητες» είπε ο Μάσιμο Φερετι στο WWD.

«Ευχαριστώ τον Μάσιμο Φερέτι που μου έδωσε την ευκαιρία να τεστάρω τον εαυτό μου με αυτή τη νέα πρόκληση και που θέλησε να μοιραστεί τη νέα εποχή του οίκου μαζί μου. Η δουλειά μου θα είναι να ξανανοίξω το παράθυρο στο κόσμο, το οποίο είχε ανοίξει ο Φράνκο Μοσκίνο για όλους μας και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή» ανέφερε ο Απιολάζα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.