ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Στο Παρίσι το πρώτο show του Σον Μαγκρ για τον οίκο Alexander McQueen


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2024

Στο Παρίσι το πρώτο show του Σον Μαγκρ για τον οίκο Alexander McQueen
Instagram/alexandermcqueen
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού θα παρουσιάσει ο Σον Μαγκρ την πρώτη του συλλογή για τον Alexander McQueen

Και η ημερομηνία για την πολυαναμενόμενη πρώτη επίδειξη μόδας του Σον Μαγκρ, του νέου creative director του Alexander McQueen, επιβεβαιώθηκε από τον βρετανικό οίκος μόδας. Ο Μαγκρ θα υποκλιθεί για πρώτη φορά στο κοινό του οίκου τον Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Το show του Alexander McQueen θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου και θα παρουσιάζει τις συλλογές για τη γυναικεία και την ανδρική σειρά ρούχων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2024.

Ο Σον Μαγκρ αντικατέστησε την Σάρα Μπάρτον ως creative director του Alexander McQueen τον Οκτώβριο του 2023. Η Μπάρτον παραιτήθηκε από τον ρόλο μετά από 26 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο. Ο Σον Μαγκρ αποφοίτησε από το Central Saint Martins του Λονδίνου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη μόδα το 2014.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.