ΣΤΙΛ FASHION NEWS

MED LOVE: H νέα συλλογή της MED για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2024

MED LOVE: H νέα συλλογή της MED για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα
They call it «Valentine's», I call it MED love

H MED αποτελεί διαχρονικά συνώνυμο του Valentine’sDay, όμως η νέα underwear collection επαναπροσδιορίζει το ύφος των iconic συλλογών της με σχέδια που αποπνέουν την ίδια γοητεία και πολυτέλεια ενώ αγκαλιάζουν τα σώματα και τις ανάγκες όλων των γυναικών και των ανδρών. Φέτος, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποκτά νέο νόημα με τα γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα της MED, που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Η δαντέλα, η διαφάνεια, το leather, το silk, οι φιόγκοι και τα cut-outs συνδυάζονται σε newage εσώρουχα κορυφαίας ποιότητας που βάζουν τους ερωτευμένους σε πειρασμό και τους παρασύρουν σ’ ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να αναδειχθεί σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Είτε η ημέρα είναι συνυφασμένη για εσάς με τον ρομαντισμό, είτε με τον ερωτισμό, στη συλλογή τηςMED θα βρείτε τα κομμάτια που θα εκπληρώσουν τον σκοπό σας και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με το σώμα σας φέρνοντας στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση που κρύβετε ήδη μέσα σας.

Jenny.Gr

Η σύγχρονη γυναίκα και ο δυναμικός άντρας, που αποτελούν την έμπνευση τηςνέας συλλογής, αντιλαμβάνονται τη γιορτή των ερωτευμένων ως μία αφορμή να έρθουν πιο κοντά. Θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την άνεση και την άρτια εφαρμογή, τα γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα της MED απελευθερώνουν τoπάθος και ξυπνούν τις αισθήσεις με τον πιο elegantτρόπο.

Με τα εσώρουχα της MED, κάθε ημέρα είναι η Ημέρα των Ερωτευμένων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.