ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Love season – Φεβρουάριος γεμάτος έμπνευση | MODIVO


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2024

Love season – Φεβρουάριος γεμάτος έμπνευση | MODIVO
Καθώς μετράμε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την άνοιξη, η MODIVO παρουσιάζει μια ειδική κολεξιόν για τον Φεβρουάριο γεμάτη έμπνευση, έντονα χρώματα και τις τελευταίες τάσεις της μόδας

Αυτή περιλαμβάνει ρούχα από εμβληματικές σκανδιναβικές μάρκες όπως η ROTATE, καθώς και προτάσεις από premium μάρκες όπως Tommy Hilfiger, Pinko, Calvin Klein Jeans και Liu Jo. Και όλα αυτά σε ζουμερές, εξαιρετικά μοντέρνες αποχρώσεις του βυσσινί, ροζ σε στυλ Barbiecore και μεταλλιζέ ασημί. Ο Φεβρουάριος έχει να κάνει με τον εορτασμό της μόδας!

Think pink, go red

Η εμμονή με το ροζ χρώμα, που ξεκίνησε από τη μαζική γοητεία της ταινίας «Barbie», συνεχίζεται και δεν φαίνεται να εξαφανιστεί σύντομα. Το γλυκό και το neon ροζ είναι δημοφιλή επειδή συμβολίζουν τη ζεστασιά και τη φροντίδα. Η θετική του αντίληψη σε κάνει να θέλεις να το έχεις πάντα μαζί σου.

Ανάμεσα στις προτάσεις της MODIVO για την προανοιξιάτικη σεζόν είναι το ροζ κοστούμι σε εφαρμοστή γραμμή της Liu Jo, το βραδινό φόρεμα με σούρες της Pinko (ένα must-have αυτή τη σεζόν!), το κοκτέιλ φόρεμα της Rinascimento σε φούξια απόχρωση και το φόρεμα με παγιέτες και φουσκωτά μανίκια της ROTATE.

Παρόλο που το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε τη ροδακινί απόχρωση (Peach Fuzz) ως το χρώμα της χρονιάς για το 2024, προς το παρόν το έντονο κόκκινο είναι αυτό που κυριαρχεί στις προτάσεις όλων των fashion brands. Στην κολεξιόν της MODIVO για τον Φεβρουάριο, όσες λατρεύουν το βυσσινί, το έντονο κόκκινο ή την κερασιά, μπορούν να βρουν μια διατομή των πιο μοντέρνων ρούχων σε κόκκινες αποχρώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν ένα πουκάμισο Tommy Hilfiger σε χαλαρή γραμμή, ένα oversized σακάκι United Colors of Benetton, ένα εφαρμοστό πλεκτό φόρεμα με ζιβάγκο της Tommy Hilfiger και μια καλοκαιρινή εκδοχή από τον Michael Kors με διακοσμητικά κουμπιά.

Silver Power

Οι fans της Beyoncé θα ενθουσιαστούν με τη μόδα για τη μεταλλιζέ απόχρωση του ασημί, την οποία προώθησε η καλλιτέχνιδα κατά την τελευταία της περιοδεία. Το σατέν ασημί σε στυλ Renaissance μπορείς να το βρεις στο MODIVO στα σχέδια της σκανδιναβικής μάρκας ROTATE - με τη μορφή ενός κοντού top που αναφέρεται στο Y2K style και ενός mini φορέματος στο ίδιο στυλ.

Μόδα σε κλασικό στυλ

Μεταξύ των ανδρικών προτάσεων στο MODIVO κυριαρχεί το κλασικό στυλ. Η διαχρονική κομψότητα και το Business Casual στυλ επιστρέφουν αυτή τη σεζόν στις τάσεις της ανδρικής μόδας. Ένα ευέλικτο πουκάμισο σε λευκό χρώμα και ένα μπλε σκούρο κοστούμι θα είναι καλαίσθητα. Οι άνδρες μπορούν να τα αναζητήσουν ανάμεσα στις μάρκες Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren και Calvin Klein.

Για περισσότερες ιδέες για μοντέρνα outfits που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα modivo.gr και την εφαρμογή MODIVO. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος έμπνευση, οπότε εμπνεύσου από την τελευταία καμπάνια της MODIVO!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS