ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η HUGO παρουσιάζει τον κόσμο της για το καλοκαίρι 2024


JTeam

29 Φεβρουαρίου 2024

Η HUGO παρουσιάζει τον κόσμο της για το καλοκαίρι 2024
Συμπεριλαμβάνοντας το ντεμπούτο της Hugo Blue, μιας νέας σειράς του brand με έμφαση στο denim

Για το καλοκαίρι 2024, η HUGO είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την παγκόσμια καμπάνια για τις δύο σειρές της, την κύρια σειρά HUGO και τη νέα άφιξη της HUGO BLUE. Όπως ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2023, η HUGO BLUE θα κάνει το ντεμπούτο της αυτή τη σεζόν με μια χαλαρή πρόταση – με το denim στον πυρήνα, σε συνδυασμό με streetwear και gender-neutral κομμάτια - ενώ η κύρια σειρά θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στο μοντέρνο casual wear και το σύγχρονο tailoring.

Το brand HUGO και η καμπάνια του #HUGOYourWay προσφέρουν περισσότερο χώρο για πειραματισμό, με τη φιλοδοξία να είναι το premium brand επιλογής για τη social γενιά των changemakers που βλέπει το ντύσιμο ως έκφραση της προσωπικότητάς της. Ταλαντούχα ονόματα από όλες τις καλλιτεχνικές βιομηχανίες - Reezy, Jasmine Jobson, Teezo Touchdown, Rikimaru, Cara Taylor και Vinnie Hacker - αποτελούν το cast της νέας καμπάνιας, φέρνοντας κοντά τις ιστορίες των δύο σειρών του brand, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζουν τη θέση της HUGO ως μια αναπτυσσόμενη δύναμη παγκοσμίως στη μόδα και τον πολιτισμό.

Jenny.Gr

Στην καμπάνια, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Stuart Winecoff, οι χρωματικοί κώδικες του brand - το εμβληματικό κόκκινο και το νέο μπλε - ενσαρκώνουν οπτικά τις δύο πλευρές της HUGO. Σε έναν κόσμο του κόκκινου, μια πόρτα ανοίγει για να αποκαλύψει έναν κόσμο του μπλε, προβάλλοντας μια νέα προοπτική και ένα νέο χώρο προς εξερεύνηση.

Το νέο σύμπαν της HUGO προσφέρει περισσότερη μόδα, περισσότερο attitude - και, με την άφιξη της HUGO BLUE, περισσότερο denim. Οι συλλογές Summer 2024 αναδεικνύουν το βάθος της ποικιλίας του brand, από το tailoring και το streetwear με την κύρια σειρά HUGO, μέχρι το denim και το casual wear με τη HUGO BLUE. Η κύρια συλλογή της HUGO χαρακτηρίζεται από σύγχρονες εκδοχές στο κοστούμι, σε απαλές παστέλ αποχρώσεις και ένα κράμα από αυστηρές γραμμές και πιο fluid, oversized σιλουέτες.

Τα μεταλλικά κομμάτια, τα σύνολα με logo-print, τα cropped tops και τα statement αξεσουάρ ολοκληρώνουν τη συλλογή με το χαρακτηριστικό πρωτοποριακό στυλ. Στη HUGO BLUE, το denim βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής, το οποίο παρουσιάζεται με διαφορετικούς τρόπους - ως τζιν παντελόνια, φούστες, σακάκια, καπαρντίνες, πουκάμισα, σορτς και άλλα. Τα άνετα printed jersey και οι τολμηρές λεπτομέρειες με λογότυπο ενισχύουν την αβίαστη διάθεση της νέας σειράς του brand. Η χρωματική της παλέτα σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε ταιριάζει θεματικά, μαζί με το μαύρο και το λευκό.

Το launch event που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 6 Μαρτίου θα ενισχύσει περαιτέρω την απήχηση της HUGO BLUE. Αξιοποιώντας τους κόσμους της ψυχαγωγίας, του metaverse και του gaming - βασικός πολιτιστικός χώρος για τη νέα σειρά του brand, της οποίας η δημογραφική ομάδα-στόχος είναι το κοινό της γενιάς Z - η βραδιά θα προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που θα επιτρέπει τη φυσική και εικονική αυτο-εξερεύνηση.

Για να εδραιώσει τη σύνδεσή της με τη social γενιά Ζ, η HUGO θα χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει και να προκαλέσει ενθουσιασμό γύρω από τον νέο κόσμο του brand της. Offline, το ελκυστικό merchandising στις βιτρίνες και τα καταστήματα, με επίκεντρο τους χαρακτηριστικούς στιλιστικούς κώδικες του brand, θα προωθήσει περαιτέρω την τολμηρή προσέγγιση της HUGO με τις δύο σειρές της για το Καλοκαίρι 2024.

Οι συλλογές Summer 2024 της κύριας σειράς HUGO και της HUGO BLUE θα είναι διαθέσιμες για αγορές στα καταστήματα και online στο hugo.com από τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.