ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα εποχή της Lacoste με creative director την Ελληνοαμερικάνα Πελαγία Κολοτούρος


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Μαρτίου 2024

Η νέα εποχή της Lacoste με creative director την Ελληνοαμερικάνα Πελαγία Κολοτούρος
Instagram/lacoste
Η επιστροφή της Lacoste στις ρίζες της με τον πιο σύγχρονο τρόπο

Το ντεμπούτο της Πελαγίας Κολοτούρος για τη Lacoste στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η νέα Ελληνοαμερικάνα creative director φύσηξε φρέσκο αέρα νέας εποχής στο ιστορικό brand και δημιούργησε μια συλλογή που δεν άφησε κανέναν απογοητευμένο.

Η συλλογή της Lacoste για τον επόμενο χειμώνα έλαβε χώρα στο Στάδιο του Roland Garros με τους καλεσμένους να παρακολουθούν το show από cubicles τοποθετημένα σε όλο το στάδιο. Η Lacoste fw2024 συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1920, τη χρυσή αυτή εποχή για τη μόδα και τον πολιτισμό. Φυσικά και μιλάμε για έναν φόρο τιμής στις ρίζες του brand, με αρχειακά κομμάτια να αναβιώνουν με σύγχρονο τρόπο και το vintage logo σε πρώτο πλάνο. Ας μη ξεχνάμε πως κατά τη δεκαετία του ‘20 η Ρενέ Λακόστ ήταν η καλύτερη τενίστρια του κόσμου.

Τα ρούχα έμπλεκαν αριστοτεχνικά το αθλητικό στιλ με τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό, με τις γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν. Είδαμε και εδώ φούστες συνδυασμένες με παντελόνια, πολλές πιέτες και μακριά φορέματα. Η γραμμές αν και ίσιες και δυναμικές είχαν κίνηση και «αέρα». Μπράβο στην Πελαγία Κολοτούρος και αναμένουμε τα επόμενα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.