ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η καλοκαιρινή συλλογή μαγιό της MAAN για το 2024 είναι εδώ και φωνάζει «για σένα»


JTeam

29 Μαρτίου 2024

Η καλοκαιρινή συλλογή μαγιό της MAAN για το 2024 είναι εδώ και φωνάζει «για σένα»
Για σένα που αγκαλιάζεις τη διαφορετικότητα, βρίσκεις χαρά σε μικρές, καθημερινές στιγμές, και αισθάνεσαι πλήρης όντας απλά ο εαυτός σου

Φέτος, η creative director Μαριλένα Ανδρεάδη μαζί με τη δημιουργική της ομάδα, τολμούν κάτι διαφορετικό: ένα καλοκαιρινό open call στην Αντίπαρο, τη σχεδιαστική βάση του brand, αναζητώντας γυναίκες και κορίτσια με αυτοπεποίθηση, αγάπη για τη ζωή στο νησί και μια ακόρεστη δίψα για ανακάλυψη. Έτσι δημιουργήθηκε το Friemily της MAAN, με 24 ξεχωριστούς χαρακτήρες, που φορούν τα μαγιό της συλλογής και φωτογραφίζονται από το Γιώργο Μαυρόπουλο σε αγαπημένα μέρη του νησιού.

Από την παραλία του Camping μέχρι τη La Luna, και από τη Χώρα στο Λιμάνι και το Time Marine, μέχρι το Beach House, το Μικρό Σωρό και την Παναγιά, η συλλογή αποτυπώνει την αυθεντικότητα μιας ζεστής Αυγουστιάτικης ημέρας. Τα Κυκλαδίτικα χρώματα, τις εναλλαγές του ήλιου με τις σκιές, τα λευκά σπίτια και τα απλωμένα μαγιό στην αυλή, τα καΐκια, τη θάλασσα, τα μικρά παιδιά σε παιχνίδια εξερεύνησης. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, κάθε μέλος της ΜΑΑΝ Friemily φέρει μια μοναδική αύρα, ξεδιπλώνοντας το δικό του μανιφέστο ομορφιάς.

Jenny.Gr

Η συλλογή αυτή λειτουργεί ως ένας πολυμορφικός καμβάς που εξυμνεί τη γυναικεία σιλουέτα, τον αισθησιασμό, την ανεξαρτησία του πνεύματος. Η παλέτα του 2024 αντανακλά τη γνήσια ομορφιά του φυσικού τοπίου, ενσωματώνοντας το γαλάζιο του ουρανού, τη γήινη απόχρωση της τερακότας και τη διαχρονική κομψότητα του μαύρου. Μοτίβα που θυμίζουν χάρτες των διασκορπισμένων νησιών του Αιγαίου, σε συνδυασμό με οριζόντιες ρίγες σε δύο εκδοχές: τις έντονες candy stripes, σε ένα συνδυασμό από πορτοκαλί, κίτρινο, και μαύρο, και τις πολύχρωμες, λεπτές roman stripes, συμπληρώνουν τη χρωματική γκάμα. Οι μινιμαλιστικές και καθαρές γραμμές της MAAN, διανθίζονται με σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως βάτες που δίνουν σχήμα και όγκο στους ώμους, γεωμετρικά straps που πλαισιώνουν την πλάτη και ολόσωμα με ντεκολτέ τύπου halter. Όλα από υψηλής ποιότητας υφάσματα φτιαγμένα από 100% ανακυκλωμένες ίνες, πιστοποιημένες από το Global Recycled Standard (GRS) και το OEKO-Tex.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την Serafina Sama, founder και creative director του brand Isa Arfen, παρουσιάζεται η capsule συλλογή “Knot", όπου επιλεγμένα σχέδια ενισχύονται με δεσίματα και κόμπους που προσφέρουν την απόλυτη εφαρμογή στους ωμους και στο στήθος. Τα σχέδια, ολόσωμα και bikini sets είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις ιβουάρ, χακί και μαύρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS