ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ancient Greek Sandals για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 - The Icons collection


JTeam

5 Απριλίου 2024

Ancient Greek Sandals για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 - The Icons collection
Τα δώδεκα ICONS της συλλογής, όπως οι 12 Θεοί του Ολύμπου, σηματοδοτούν τα 12 χρόνια επιτυχίας των Ancient Greek Sandals

Με αυτόν τον συμβολικό αριθμό στο μυαλό μας, επιλέξαμε 12 iconic σχέδια που θα συνοδεύουν σταθερά, κάθε συλλογή μας, τα επόμενα χρόνια. Αυτά τα σανδάλια αναδείχθηκαν πρώτα σε προτίμηση λόγω των διαχρονικών τους στοιχείων, κάνοντας «τικ» σε όλα τα κουτάκια στο DNA του brand. Σχέδια που αγαπήθηκαν για το ξεχωριστό τους στυλ, που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και που, κυρίως, ενσαρκώνουν την καθαρή, σοφιστικέ αισθητική του brand Ancient Greek Sandals.

Ως πρώτο Icon ξεχωρίσαμε το best-seller σχέδιο Ikaria, εμπνευσμένο από το «φτερωτό» logo του brand - το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο νησί Ικαρία όπου, σύμφωνα με τον μύθο, έπεσε ο Ίκαρος παρακούοντας τη συμβουλή του πατέρα του, Δαίδαλου, να μην πετάξει πολύ κοντά στον ήλιο γιατί θα έλιωναν τα κέρινα φτερά του. Το κλασικό και σχεδόν «γυμνό» σχέδιο Apli Eleftheria ξεχωρίζει για τα λιτά και απέριττα φίνα λουράκια του, ενώ το «ευέλικτο» σανδάλι Alcyone αποτελεί τον ορισμό του αρχαιοελληνικού σανδαλιού. Από τα ευκολοφόρετα slides ξεχωρίζουν το best-seller Desmos, το αρχαιο-ελληνικής έμπνευσης Daphnae και το μίνιμαλ Thaliα. Στην κατηγορία των βασικών, thong σανδαλιών διακρίνουμε το κομψό Τ-strap Lito αλλά και την ankle-strap εκδοχή Estia. Από την Icons Collection δεν θα μπορούσαν να λείπουν το χιαστί και πιο αρρενωπό σχέδιο Maria, αλλά και το απλό back-strap σανδάλι Clio. Πιο περίπλοκα αλλά ταυτόχρονα θηλυκά, τα σχέδια Semeli και Satira είναι ιδανικά για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μας.

Όλα τα σανδάλια της Icons Collection διατίθενται στην κλασική χρωματική παλέτα των Ancient Greek Sandals: μαύρο, natural, off-white, πλατινέ και ασημί αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.