ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Aiki Diounot παρουσίασε τη συλλογή «Sunny Horizons» για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024


JTeam

24 Απριλίου 2024

Το Aiki Diounot παρουσίασε τη συλλογή «Sunny Horizons» για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024
Το Aiki Diounot παρουσίασε τη συλλογή “Sunny Horizons” για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο showroom του brand, προσκαλώντας τους φίλους του να ατενίσουν μαζί ηλιόλουστους ορίζοντες, σε ένα μέλλον λαμπερό και αισιόδοξο

Στα βήματα της επίσημης καμπάνιας, το launch party έλαβε χώρα σε ένα μαγευτικό σκηνικό εμπνευσμένο από το Los Angeles, με τον ήλιο και τους φοίνικες να αναδεικνύουν τα minimal patterns και τις ζωντανές αποχρώσεις της συλλογής. Κάθε καλεσμένος έγινε μέρος της καμπάνιας, συμμετέχοντας στη φωτογράφιση στο ίδιο φόντο, προσδίδοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο στυλ και προσωπικότητα στους φωτεινούς ορίζοντες του Aiki Diounot.

Η συλλογή, "Sunny Horizons", συνδυάζει άψογα την κομψότητα του μινιμαλισμού με τη ζωντάνια ενός σίγουρου και αισιόδοξου μέλλοντος. Είναι ένας εορτασμός του νέου, του τολμηρού και του ασταμάτητου.

Jenny.Gr

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, το Aiki Diounot συνεργάζεται με δύο νέες ταλαντούχες σχεδιάστριες: H Χριστίνα Δημητρά (aka Studded Betrayal), εικονογράφος παιδικών βιβλίων και graphic designer, δημιουργεί για το Aiki Diounot το exclusive print "Mystic Maze", το οποίο εμπνεύστηκε σε ένα ταξίδι της στην Κρήτη, αφιερωμένο στη δημιουργία ενός φανζίν για την Ελλάδα. Το ξεχωριστό pattern με το σύμβολο του Ταύρου, προέκυψε με έμπνευση την εμβληματική φιγούρα του Μινώταυρου, που απεικονίζεται σε εισιτήρια, τραπεζομάντηλα αλλά και καρτ-ποστάλ.

Η Ευγενία Αποστολογιάννη, σχεδιάστρια μόδας και pattern creator συνδημιουργεί με το Aiki Diounot την συλλογή "Heat Wave", που μας μεταφέρει σε στιγμές καλοκαιρινής ευτυχίας και ατελείωτες διακοπές. Μία συλλογή με αέρινα και luxury υφάσματα, σε μια σειρά από πολύχρωμα μοτίβα και prints με επιρροές από τη δεκαετία του '70.

Το Aiki Diounot δεν είναι απλά ένα fashion brand, είναι μια πλατφόρμα για την εξερεύνηση, την καινοτομία και τη συλλογική δημιουργία. Μέσα από συνεργασίες με ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές και την αφοσίωση του στην τοπική παραγωγή, σε οικογενειακά εργαστήρια, το Aiki Diounot επαναπροσδιορίζει τη μόδα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.