ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η COLLECTIVA NOIR, το slow fashion brand της Phoenix Distribution, πετάει στα «σύννεφα»


JTeam

24 Μαΐου 2024

Η COLLECTIVA NOIR, το slow fashion brand της Phoenix Distribution, πετάει στα «σύννεφα»
Η Collectiva Noir μας καλωσορίζει στο ολοκαίνουργιο eshop της και μας αφηγείται μια ιστορία

Μας παρασέρνει και μας παροτρύνει να χαθούμε στους δρόμους της πόλης και να βιώσουμε τις δικές μας εμπειρίες φορώντας αυτό που πραγματικά μας κάνει να είμαστε ο εαυτός μας.

Η Collectiva Noir, είναι το πρώτο ελληνικό slow fashion brand με παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και στα Attica Department Stores και με το νέο της eshop έρχεται να επισφραγίσει την συνολική επιτυχία του brand.

Παρ’ όλη την σύνθετη διαδικασία παραγωγής της μόδας παγκοσμίως, η Collectiva Noir έχει καταφέρει από το 2017 να διατηρεί την αρχική της αξία που έγκειται στην διαφάνεια, σε όλα τα στάδια από τον σχεδιασμό έως το τελικό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Αν οι επιλογές σου σε καθορίζουν, σε κάνουν να σκέφτεσαι διαφορετικά, αν σου αρέσουν τα διαχρονικά κομμάτια που αποπνέουν μοναδικότητα και αν αυτό που διαλέγεις για σένα θέλεις να το έχεις για πάντα στην ντουλάπα τότε σίγουρα είσαι μια Collectiva.

Aνακαλύψτε περισσότερα στο collectivanoir.com και ακολουθήστε το official instagram account @collectivanoir για να εμπνευστείτε από όλη τη συλλογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.