ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Grand Opening του flagship store της για τα 10 χρόνια του brand, γιόρτασε η Danai Giannelli


JTeam

27 Μαΐου 2024

Το Grand Opening του flagship store της για τα 10 χρόνια του brand, γιόρτασε η Danai Giannelli
Σηματοδοτώντας δέκα χρόνια επιτυχίας στον χώρο του κοσμήματος, η jewellery designer Δανάη Γιαννέλλη, άνοιξε τις πόρτες του νέου της flagship store, στην οδό Ομήρου 11 στο Νέο Ψυχικό με μια εντυπωσιακή εκδήλωση εγκαινίων

To παρόν στην εκδήλωση έδωσαν φίλοι του brand αλλά και πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού, του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η εντυπωσιακή πρόσοψη του καταστήματος μαγνητίζει τον επισκέπτη, καλώντας τον να εισέλθει στον ονειρικό κόσμο των δημιουργιών της σχεδιάστριας, προσφέροντάς του πολλά περισσότερα από μια απλή εμπειρία shopping. Το εσωτερικό, σχεδιασμένο ως ένας εκλεπτυσμένος χώρος τέχνης αφιερωμένος στο κόσμημα, συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική και τις λιτές γραμμές. Οι αρχιτέκτονες Ηλίας Μπρατόπουλος, Ζέτα Παπαβασιλείου και Γλυκερία Μουστακάκη ανέλαβαν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αντλώντας έμπνευση από τις ίδιες τις δημιουργίες της Δανάης Γιαννέλλη. Το μεταλλικό στοιχείο σε χρυσό τόνο συνδυάζεται με τις θερμές αποχρώσεις του ξύλου σε ένα ουδέτερο υπόλευκο υπόβαθρο. Τα μονολιθικά στοιχεία και οι λεπτές, φαινομενικά εύκαμπτες επιφάνειες εναρμονίζονται, σχηματίζοντας τα έπιπλα του χώρου, προσδίδοντας μια αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας.

Jenny.Gr

Μπαίνοντας κάποιος στο κατάστημα, μπορεί να ανακαλύψει όλες τις συλλογές Danai Giannelli, που αναδεικνύονται σε βιτρίνες με χρυσά μεταλλικά πλαίσια, μοιάζοντας με έργα τέχνης. Κάθε γωνιά του καταστήματος αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της σχεδιάστριας: ευαισθησία, θηλυκότητα και δυναμισμός σε απόλυτη ισορροπία. Κάθε κόσμημα, φτιαγμένο με μεράκι από έμπειρους Έλληνες τεχνίτες και χρυσοχόους, φανερώνει την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Δημιουργίες από χρυσό και ασήμι με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, διηγούνται μικρές ιστορίες και γίνονται πολύτιμα φυλαχτά για όσους τα επιλέξουν.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.