ΣΤΙΛ FASHION NEWS

AOS S/S 2024 - Μια επίκαιρη συλλογή με άρωμα Αφρικής


JTeam

31 Μαΐου 2024

AOS S/S 2024 - Μια επίκαιρη συλλογή με άρωμα Αφρικής
Η μόδα είναι πάντα μια ωραία αφορμή για ταξίδια σε γοητευτικούς προορισμούς μέσα από τις ενδυματολογικές μας επιλογές και το AOS κάνει ακριβώς αυτό

Το brand που γεννήθηκε από την έκφραση Absence of Sonance για να επιβληθεί στην ελληνική μόδα με την ήρεμη δύναμη του μινιμαλισμού, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με μια συλλογή που αντανακλά την περιπέτεια και την αυτοπεποίθηση με έμπνευση το διαχρονικό safari look.

Ανοιχτή πρόσκληση στο κυνήγι του ανοιξιάτικου στυλ, η νέα συλλογή AOS ερμηνεύει την σαγηνευτική ομορφιά της Αφρικάνικης ηπείρου μέσα από τη αφαιρετική, urban αισθητική που προσδιορίζει το DNA του ελληνικού label.

Ξεκινώντας από το χαλαρό crop jacket shirt με τις λειτουργικές τσέπες και το ευέλικτο σακάκι με την τονισμένη μέση, το brand επαναφέρει το safari jacket στο σήμερα μέσα από μια προσιτή σιλουέτα που παραμένει φιλική προς κάθε σωματότυπο. Το chemisier φόρεμα σε ίσια ή και ασύμμετρη εκδοχή ανακηρύσσεται hero piece της νέας σεζόν. Τα μονόχρωμα και δίχρωμα πλεκτά εντυπωσιάζουν για τα soft, βαμβακερά ελληνικά νήματα και το χειροποίητο craftmanship. Κι ακόμα οι αέρινες βερμούδες, τα all-day τζάκετ, τα wide-leg παντελόνια και οι ίσιες φούστες γίνονται τα απαραίτητα συστατικά ενός συναρπαστικού safari-chic οδοιπορικού μέσα στην αστική ζούγκλα.

Jenny.Gr

Από το δροσερό λινό και το Ramie - μια βελτιωμένη εκδοχή του λινού που δεν τσακαλώνει - μέχρι το ρεγιόν, τη βισκόζη και το βαμβάκι, το AOS εστιάζει στις φυσικές ίνες και στην ελληνική τους καταγωγή για να υπογραμμίσει την εξαιρετική ποιότητα υφών και ραφής. Παράλληλα, οι ζεστές αποχρώσεις της άμμου και οι έντονες χακί πινελιές γίνονται σύμβολα του εξωτικού look σε μια παλέτα που εμπλουτίζεται με ελκυστικές μονοχρωμίες όπως ραφ, τερακότα, μουσταρδί, λαδί, καμένο πορτοκαλί και teal blue.

Η συλλογή δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τα statement αξεσουάρ - φλατ σανδάλια, έθνικ κοσμήματα, λειτουργικές τσάντες και διαχρονικά pumps γίνονται must-haves - και φυσικά την ανδρική σειρά που αποτελεί μια φρέσκια ερμηνεία στα essentials της σεζόν. Το safari jacket, τα loose παντελόνια, οι άνετες βερμούδες, τα διαχρονικά τοπ και τα χαλαρά πουκάμισα είναι όλα εδώ για να διοχετεύσουν την ταυτότητα της συλλογής στην ανδρική γκαρνταρόμπα.

Jenny.Gr

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 η μίνιμαλ σιλουέτα AOS κορυφώνει τη σύγχρονη αισθητική μέσα από ελεύθερες, fluid γραμμές και ήσυχους αλλά ever-so-stylish χρωματικούς τόνους μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας που μας προσκαλεί σε μια υπέροχη στιλιστική περιπέτεια προσωπικής έκφρασης.

Η συλλογή διατίθεται στο φυσικό κατάστημα AOS (Ιφικράτους 20, Παγκράτι) και online στο aosconcept.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.