ΣΤΙΛ FASHION NEWS

KENTIA ss2024: Ανανέωσε τον χώρο του σπιτιού σου για τη νέα σεζόν, όπως και το στιλ σου στις διακοπές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουνίου 2024

KENTIA ss2024: Ανανέωσε τον χώρο του σπιτιού σου για τη νέα σεζόν, όπως και το στιλ σου στις διακοπές
Η νέα σεζόν απαιτεί ανανέωση! Τόσο για τον προσωπικό μας χώρο, όσο και το στιλ μας, οι νέες συλλογές της KENTIA είναι ό,τι χρειαζόμαστε

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και η διάθεσή μας έχει αλλάξει. Αφήσαμε πίσω μας τη χουχουλιάρικη αίσθηση του παπλώματος και αναζητούμε νέες συγκινήσεις για τις αισθήσεις μας, πιο ανέμελες, πιο φωτεινές, πιο δροσερές. Η ανάγκη για ανανέωση του χώρου μας γίνεται ευχάριστη εμπειρία με την ΚΕΝΤΙΑ, τον ιδανικότερο οδηγό shopping σε αυτό το ταξίδι προς την αρμονία και την ψυχική ανάταση.

Η φετινή συλλογή ΚΕΝΤΙΑ μας φέρνει πιο κοντά στην τέχνη του Ευ Ζην και μας ταξιδεύει στο φως. Το καλοκαίρι μπαίνει στο σπίτι μας και το γεμίζει ζωηρά χρώματα, έξυπνα μοτίβα και απαλές υφές. Η ποιότητα είναι η διαχρονική αξία που εμπιστευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, με το όνομα KENTIA να είναι συνώνυμο της υψηλής αισθητικής και της προσιτής πολυτέλειας.

Η πρώτη μας στάση στο ταξίδι της ανανέωσης είναι φυσικά η κρεβατοκάμαρα. Για να χαρίσεις στον εαυτό σου το ανεκτίμητο δώρο του καλού ύπνου και της χαλάρωσης με ποιοτικά υφάσματα, 100% βαμβακερά και σατέν σεντόνια με νήματα εξαιρετικής λεπτότητας και πολύ μεγάλης πυκνότητας, που δίνουν τη μοναδική αίσθηση απαλότητας και πολυτέλειας.

Jenny.Gr

Στη φετινή συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ το λείο φινίρισμα πρωταγωνιστεί μέσα από ευεργετικούς για την ψυχολογία συνδυασμούς χρωμάτων και σχέδια που μας ταξιδεύουν σε τόπους που ονειρευόμαστε. Αυτό που μάθαμε σε αυτό το ρεπορτάζ αγοράς, είναι ότι όλα δημιουργούνται από την inhouse ομάδα αποκλειστικού σχεδιασμού ΚΕΝΤΙΑ, με τα περισσότερα να ράβονται σε ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής, εξασφαλίζοντας έτσι και τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο.

Jenny.Gr

Κι αφού τα υφάσματα της κρεβατοκάμαρας είχαν τόσο θετικό αντίκτυπο στην διάθεσή μας, μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη! Η επέκταση της συλλογής και σε loungewear ρούχα, όπως κομψά κιμονό και co-ord sets. Άλλωστε, ένα μέρος της συλλογής είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνική κουλτούρα που ξεπερνά τα ασιατικά σύνορα, έχοντας γίνει μόδα στα σπουδαιότερα home fashion reports σε όλον τον κόσμο. Αυτά τα updated κομμάτια, λοιπόν, που ήρθαν για να ανανεώσουν το στιλ σου, φοριούνται άνετα ως loungewear μέσα στο σπίτι αλλά και σαν ρούχο σε εξωτερικές εμφανίσεις αποπνέοντας έμπνευση και σιγουριά.

Jenny.Gr

Το μπάνιο είναι επίσης ένας χώρος που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Μικρό ή μεγάλο είναι το δωμάτιο του σπιτιού που προσφέρεται για χαλάρωση και ευεξία. Απαραίτητες πινελιές, όπως ένα καινούργιο minimal set από αξεσουάρ μπάνιου στο χρώμα του πηλού ή στιλάτες και super απορροφητικές πετσέτες μπάνιου με ζακάρ ύφανση και 100% βαμβακερά νήματα. Σε αυτήν την ξενάγηση, μάθαμε ότι ακόμα και τα πατάκια μπάνιου στην ΚΕΝΤΙΑ είναι όλα 100% βαμβακερά, ιδιαίτερα απαλά για το πέλμα, συμπληρώνοντας την μελετημένη εμπειρία relax που προσφέρει η εταιρία μέσα από όλα της τα προϊόντα!

Jenny.Gr

Και μετά την ανανέωση του χώρου μας, μάθαμε πώς μεταφέρουμε αυτή την φωτεινή ενέργεια και το στιλ μας στις αποσκευές μας! Σχέδια που υπόσχονται να μας συντροφεύουν σε κάθε μας καλοκαιρινή εξόρμηση, στις παραλίες και τις βόλτες μας στα λιθόστρωτα σοκάκια. Γέμισε τη βαλίτσα των διακοπών με την feelgood συλλογή της KENTIA Beach 2024 και νιώσε καλά, νιώσε ανέμελα, νιώσε φωτεινά.

Για να πάμε, λοιπόν, στην παραλία και να χαρούμε τη δροσιά της θάλασσας, το χάδι του ήλιου και τη χαλαρωτική αίσθηση του ήχου των κυμάτων χρειαζόμαστε -εκτός από το μαγιό μας- μια ποιοτική πετσέτα θαλάσσης, που στεγνώνει γρήγορα και έχει μεγάλη αντοχή και απορροφητικότητα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ελαφριά microfiber πετσέτα που είναι ταυτόχρονα και ένα μικρό έργο τέχνης στην ξαπλώστρα. Στην Iconic συλλογή της KENTIA για την παραλία, θα βρούμε επιλογές για κάθε διάθεση, ανάμεσα σε έντονα χρώματα, γραφιστικά floral, ethnic illustrated θέματα και tropical patterns.

Jenny.Gr

Το look μας στην παραλία και φεύγοντας από αυτήν, θέλουμε να είναι προσεγμένο, σύγχρονο, φρέσκο και φυσικά πρακτικό. Τα παρεό ήταν, είναι και θα είναι στην κορυφή των προτιμήσεών μας, μιας και βάζουν ‘τικ’ σε όλα τα παραπάνω ζητούμενα. Αν σου αρέσουν οι πιο ethnic επιλογές και το λίγο πιο boho στιλ, ένα σαρόνγκ με ενδιαφέροντα prints και χρώματα θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι λίγο πιο girly και ρομαντική, επίλεξε ένα αέρινο φουστάκι ή mini παρεό και παίξε με το υπόλοιπο σύνολο.

Jenny.Gr

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη τσάντα παραλίας, που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες και θα μας βοηθήσει στην οργάνωση όλης της υπόλοιπης ημέρας. Μια κομψή και ευρύχωρη τσάντα από yute θα γίνει η καλύτερη φίλη σου στην παραλία. Παράλληλα, τα στιλάτα τσαντάκια-νεσεσέρ μπορούν την ημέρα να χωρέσουν τα μικροαντικείμενα που δεν θέλουμε να χαθούν μέσα στη μεγάλη τσάντα και το βράδυ να λειτουργήσουν ως ethnic βραδινά must-have.

Jenny.Gr

Η αύρα του καλοκαιριού είναι εδώ και με τις νέες συλλογές της KENTIA μπορούμε να τη νιώσουμε και εμείς.

Και από φέτος, με μια νέα καινοτομία στο shopping experience, η ΚΕΝΤΙΑ μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε παράλληλα ιδέες και αγορές μέσα από τους μοναδικούς στην Ελλάδα E-Commerce καταλόγους για το σπίτι και την παραλία. Ξεφυλλίζοντας από τον υπολογιστή ή το κινητό μας, κι ενώ γεμίζουμε ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού, μπορούμε να κάνουμε απευθείας τις αγορές μας με ένα click πάνω στην ιδέα που μας κέρδισε!

Στο παρακάτω video μπορούμε να δούμε 9 έξυπνα tips για την ανανέωση του σπιτιού και του στιλ μας.

Video / Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS