ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Τζίτζι Χαντίντ στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue - Μόδα και αθλητισμός ενώνονται στη φετινή Vogue World


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαΐου 2024

Η Τζίτζι Χαντίντ στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue - Μόδα και αθλητισμός ενώνονται στη φετινή Vogue World
Instagram/voguefrance
Η Τζίτζι Χαντίντ φωτογραφίζεται με δυναμισμός και αθλητική κομψότητα για τη Vogue France

Αυτόν τον Ιούνιο η πολυτραγουδισμένη πόλη του Παρισιού θα είναι στο επίκεντρο, όχι μόνο για τα γραφικά δρομάκια της, τα αξιοθέατα και το στιλ των Γαλλίδων, αλλά επειδή θα φιλοξενήσει το Vogue World στη θρυλική πλατεία στο 1ο διαμέρισμα του Παρισιού, Place Vendôme. Σε αυτή τη Vogue World η μόδα και ο αθλητισμός ενώνονται, όπως οι κύκλοι στην Ολυμπιακή σημαία.

Ναι, το Παρίσι αυτό το καλοκαίρι δε θα είναι απλά η πρωτεύουσα της μόδας, αλλά ένας φάρος που θα εκπέμπει τη φλόγα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, μιας και θα φιλοξενήσει τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Vogue World λοιπόν χρησιμοποιώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως έμπνευση έρχεται στο Παρίσι στις 23 Ιουνίου να δείξει πως η μόδα είναι αγώνισμα υψηλών προδιαγραφών, ένας αγώνας στον οποίο η τόλμη και το ταλέντο συνδυάζονται σε μια από τις υψηλότερες μορφές τέχνης, που μπορεί να φορεθεί κιόλας.

«Το Παρίσι θα είναι κάτι σαν τελετή έναρξης, που γιορτάζει τα 100 χρόνια μόδας και αθλητισμού, όπως επίσης και αυτή την πόλη» αναφέρει η Άννα Γουίντουρ και υπόσχεται έναν φόρο τιμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιτρέποντας έτσι το Παρίσι να λάμψει.

Στη φετινή Vogy World θα δούμε το «πάντρεμα» αθλημάτων, όπως ενόργανη γυμναστική, τένις, ξιφασκία και break dancing, με τη γαλλική μόδα από κάθε δεκαετία από το 1924, όταν δηλαδή το Παρίσι φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τελευταία φορά. Για αυτόν τον λόγο και η Vogue Ιουνίου/Ιουλίου της Γαλλίας έχει εξώφυλλο τη μια και μοναδική Τζίτζι Χαντίντ ανάμεσα σε αθλητές, φορώντας Nike, Jacquemus και Balmain σε μια δυναμική και οριακά αυθόρμητη πόζα. Αναμένουμε το υπερθέαμα της Vogue World με ανυπομονησία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.