ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Αριάνα Γκράντε είναι η νέα brand ambassador της Swarovski


JTeam

17 Ιουλίου 2024

Η Αριάνα Γκράντε είναι η νέα brand ambassador της Swarovski
Η Swarovski συνεργάζεται με την Ariana Grande, ως τη νέα της Ambassador και πρόσωπο του brand

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός είναι μια από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, γνωστή για τις εκπληκτικές της εμφανίσεις και την απίστευτη φωνητική της εμβέλεια. Η Αρι'αμα Γκράντε είναι επίσης ισχυρή υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας και της ενδυνάμωσης.

Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι brand ambassador της Swarovski. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα, διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο του κοσμήματος και προωθεί τις αξίες της αυθεντικής αυτοέκφρασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω τον κόσμο να αγκαλιάσει τη δική του μοναδική λάμψη».

Η Παγκόσμια Δημιουργική Διευθύντρια της Swarovski, σχολίασε: «Το χάρισμα και η θετική ενέργεια της Αριάνα αντικατοπτρίζουν την ουσία της Swarovski, που είναι να φέρνει χαρά στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένη που την καλωσορίζω ως brand ambassador του Οίκου. Η Αριάνα είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και τις φωνητικές της ερμηνείες, καθώς και από το προσωπικό της στιλ. Ανυπομονώ να συμμετάσχουμε μαζί σε δημιουργικούς διαλόγους έμπνευσης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.