ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Κέιτ Μπλάνσετ σε ακόμα μία απολαυστική εμφάνιση - Περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας 102 ανακυκλωμένα κουτάλια


JTeam

8 Αυγούστου 2024

H Κέιτ Μπλάνσετ σε ακόμα μία απολαυστική εμφάνιση - Περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας 102 ανακυκλωμένα κουτάλια
SPLASH via Ideal Image
Η ενδυματολογική επιλογή της Κέιτ Μπλάνσετ δεν ήταν καθόλου τυχαία

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις υποκριτικές ικανότητες της Κέιτ Μπλάνσετ. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να μη συμφωνήσει και στο ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είναι fashion icon. Κάτι, που απέδειξε ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας ταινία Borderlands, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ταινία Borderlands είναι αμερικανική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Έλι Ροθ, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζο Κρόμπι και είναι βασισμένη σε σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Η Κέιτ Μπλάνσετ, λοιπόν, πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας φορώντας ένα τοπ από 102 αληθινά ασημένια κουτάλια. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, 102, παρακαλώ. Και όλα, ανακυκλωμένα.

Το τοπ, είναι δημιουργία του σχεδιαστή Hodakova και χρησιμοποιήθηκαν vintage κουτάλια, από τη Στοκχόλμη και τις γύρω πόλεις. Το επίσης ενδιαφέρον εδώ, είναι πως όλα τα κουτάλια ήταν διαφορετικά μεταξύ τους, με τελείως μοναδικές λαβές. Η ηθοποιός, αποφάσισε να κρατήσει το υπόλοιπο σύνολό της απλό, επιλέγοντας μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες.

Η ενδυματολογική επιλογή της Κέιτ Μπλάνσετ δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς έκανε μια λεπτή αναφορά στην ταινία Borderlands. Όλα τα ρούχα των ηθοποιών ήταν αναμφίβολα στο θέμα του Borderlands, καθώς η ταινία, η οποία βασίζεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι, είναι μια περιπέτεια δράσης επιστημονικής φαντασίας που ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που καταλήγουν να πολεμούν εξωγήινα τέρατα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.