ΣΤΙΛ FASHION NEWS

modivo.gr Autumn: Τα κομμάτια που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς και ας επέστρεψες από τις διακοπές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Σεπτεμβρίου 2024

modivo.gr Autumn: Τα κομμάτια που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς και ας επέστρεψες από τις διακοπές
Επιστροφή στην κανονικότητα, επιστροφή στη βάση μας, επιστροφή στην καθημερινότητα

Δεν υπάρχει λόγος να κατσουφιάζεις και να μελαγχολείς. Κάθε εποχή έχει τα θετικά της, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα πέρα από γαλάζιους ουρανούς, ζεστό ήλιο και δροσερή θάλασσα. Το φθινόπωρο είναι θαλπωρή, είναι η μυρωδιά της βροχής, είναι ο ζεστός καφές το πρωί και φυσικά ο ενθουσιασμός μιας νέας γκαρνταρόμπας. Όχι, φυσικά δεν χρειάζεται να αλλάξεις εξ’ ολοκλήρου τη ντουλάπα σου για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν. Μερικές αγορές key pieces κομματιών θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου, αλλά και θα βοηθήσουν την ντουλάπα σου να ενσωματωθεί στις νέες τάσεις, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις στιλ και να ξοδέψεις μια περιουσία.

Το φετινό φθινόπωρο προστάζει δυναμισμό, προσωπικότητα και κομψότητα. Με τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της modivo.gr μπορείς να δημιουργήσεις τα layers που τόσο σου αρέσουν στο σύνολό σου, να προκαλέσεις με τις edgy επιλογές σου, να αφεθείς στην «αγκαλιά» των 80’s, να αποκτήσεις διαχρονικά κομμάτια και να εκφράσεις το προσωπικό σου στιλ και την προσωπική σου αισθητική με τον καλύτερο τρόπο. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 8 κομμάτια από τη νέα συλλογή της modivo.gr, που θα λατρέψεις και θα σε βοηθήσουν να μπεις στο κλίμα του φθινοπώρου με χαμόγελο και αισιοδοξία.

1. Ralph Lauren - Πουλόβερ - Βρες το εδώ

Ένα λεπτό πουλόβερ από 100% βαμβάκι είναι must σε κάθε φθινοπωρινή ντουλάπα. Ανάλογα με το υπόλοιπο styling μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τα early drinks και το Σαββατοκύριακο στη βόλτα στην εξοχή. Το κόκκινο χρώμα δίνει ένταση και δυναμισμό, ενώ κολακεύει κάθε χρώμα μαλλιών και επιδερμίδας.

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Σακάκι - Βρες το εδώ

Η νέα τάση αυτή τη σεζόν είναι τα μεσάτα σακάκια. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μεσάτο σταυροκουμπωτό σακάκι σε κλασικό μπλε σκούρο χρώμα για να συνοδεύσει τα wide-leg παντελόνια σου ή ακόμα και τα λευκά σου τζιν;

Jenny.Gr

3. JDY - Πουκάμισο - Βρες το εδώ

Τα pinstriped υφάσματα είναι η επιτομή του τελευταίου TikTok trend «Demure», οπότε αποτελούν κύριο στοιχείο των φθινοπωρινών μας αγορών. Για μια πιο διαχρονική προσέγγιση του trend, επίλεξε ένα pinstriped γαλάζιο πουκάμισο, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο και να ενσωματωθεί σε κάθε προσωπικό στιλ.

Jenny.Gr

4. ROTATE - Σακάκι - Βρες το εδώ

Τα δερμάτινα πανωφόρια έχουν επιστρέψει δυναμικά και η σεζόν fw 2024-2025 τα αγάπησε με το παραπάνω. Επένδυσε και εσύ σε ένα από απομίμηση δέρματος με μεγάλο πέτο και oversized γραμμή, ώστε να το φοράς ακόμα και με τα χοντρά πλεκτά σου τον χειμώνα. Συνδυάζεται άψογα με barrel τζιν παντελόνια και lingerie φορέματα.

Jenny.Gr

5. Tommy Jeans - Bomber - Βρες το εδώ

Αν ψάχνεις να βρεις ένα πανωφόρι για τις πιο casual εμφανίσεις σου, τότε το ιδανικό είναι ένα bomber jacket. Το νεανικό του στιλ, η relaxed γραμμή και η 80's αισθητική αναβαθμίζουν κάθε σύνολο. Για μια πιο sustainable αγορά, επίλεξε ένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Jenny.Gr

6. Max Mara - Slingbacks - Βρες το εδώ

Το παπούτσι που λατρεύτηκε τη δεκαετία του '60 και του '90 έχει κάνει δυνατό comeback και μας συντροφεύει στις πιο κομψές και σοφιστικέ στιγμές μας. Το slingback είναι θηλυκό, στιλάτο και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως τζιν παντελόνια, πλεκτά φορέματα, balloon φούστες και cigarette pants.

Jenny.Gr

7. Patrizia Pepe - Over the knee μπότες - Βρες το εδώ

Αν θέλεις ένα κομμάτι της φθινοπωρινής σου ντουλάπας να είναι edgy και να μοιάζει βγαλμένο απευθείας από την πασαρέλα, τότε η ιδανικότερη επιλογή είναι μια διάφανη δερμάτινη over the knee μπότα. Μπορεί να μην είναι μια καθημερινή επιλογή, αλλά όταν θα το φοράς θα αισθάνεσαι fashion icon. Σετάρεται εξαιρετικά με υφασμάτινες βερμούδες, πλισέ φούστες και 60's φορέματα.

Jenny.Gr

8. Dr. Martens - Αρβυλάκια - Βρες το εδώ

Διαχρονικό, νεανικό, πρακτικό και άνετο. Ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα αρβυλάκια πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα που είναι έτοιμη να υποδεχθεί το φθινόπωρο. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι από vegan δέρμα και «πλατσούρισε» άφοβα μέσα στα νερά.

Jenny.Gr

Website: modivo.gr

Instagram: modivo.gr


Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.