ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ναόμι Κάμπελ φοράει μόνο τα μποτάκια της στη νέα καμπάνια της Timberland


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ναόμι Κάμπελ φοράει μόνο τα μποτάκια της στη νέα καμπάνια της Timberland
Instagram/timberland
Μια διαφορετική καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Κάμπελ

Το διάσημο brand παπουτσιών Timberland παρουσίασε τη νέα fw 2024 καμπάνια του με όνομα «ICONIC» στην οποία οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται εντελώς γυμνοί. Μια εξ αυτών είναι το πασίγνωστο super model των 90’s, Ναόμι Κάμπελ.

Στη νέα αυτή ασπρόμαυρη καμπάνια η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα, σε δύο πόζες, με τα κίτρινα μποτάκια της εταιρείας να είναι στο επίκεντρο. Αυθεντικότητα και πρωτοτυπία, αυτοέκφραση και ενδυνάμωση είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει η καμπάνια, την οποία φωτογράφισε ο Τζέιμι Μόργκαν, που είναι γνωστός για τις φωτογραφίες της Ναόμι σε νεαρή ηλικία πίσω το 1984.

Jenny.Gr
Instagram/timberland

«Η λέξη iconic πλέον χρησιμοποιείται ακατάπαυστα και μπορεί να έχει κάποιο νόημα μέσα σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα μποτάκια της Timberland κέρδισαν αυτό το δικαίωμα. Υιοθετήθηκαν από πάρα πολλές υποκουλτούρες όλα αυτά τα χρόνια και είναι ακόμα στην πρώτη γραμμή της μόδας, οπότε ναι, είναι σίγουρα iconic» αναφέρει ο Μόργκαν.

Jenny.Gr
Instagram/timberland

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.