ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κριστίνα Ρίτσι είναι το νέο πρόσωπο της Ganni για την καμπάνια fw2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κριστίνα Ρίτσι είναι το νέο πρόσωπο της Ganni για την καμπάνια fw2024
Instagram/ganni
Η Κριστίνα Ρίτσι ενσαρκώνει τις 3 γυναίκες της Ganni στη νέα καμπάνια του brand

Αν αναρωτιέσαι γιατί το αγαπημένο σκανδιναβικό brand Ganni δεν έδειξε τη συλλογή του για τη νέα σεζόν στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, να ξέρεις πως άλλαξε κατηγορία και τώρα πια «παίζει» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Αυτό το νεανικό, cool και εξαιρετικά βιώσιμο brand λοιπόν παρουσίασε τη νέα του καμπάνια για την fw2024 συλλογή του με πρωταγωνίστρια την Κριστίνα Ρίτσι και τίτλο «Who’s That Girl?».

Η Ganni επίλεξε την Κριστίνα Ρίτσι για να ενσαρκώσει τους τρεις χαρακτήρες του Ganni Girl, την Πρωταγωνίστρια, το Ελεύθερο Πνεύμα και την Αντισυμβατική.

Η Πρωταγωνίστρια είναι μια μοντέρνα γυναίκα καριέρας, ένα girl boss που μπορεί να ισορροπεί δουλειά και προσωπική ζωή με μαεστρία. Το Ελεύθερο Πνεύμα είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, χιούμορ και όρεξη για φλερτ, που αγκαλιάζει με διαφορετικό τρόπο την γυναικεία φύση και την μητρότητα.Η Αντισυμβατική είναι ένα cool κορίτσι, που είναι αναζωογονητικά φρέσκια και ξέρει πως να εμπνέει.

«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα με την Ganni στο γύρισμα. Το να μπορώ να παίξω με τους χαρακτήρες, το να μπορώ να προσεγγίσω με χιούμορ την πολυδιάστατη φύση τους και τις τόσες προσδοκίες που υπάρχουν για την μοντέρνα γυναίκα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Με την Ganni υπάρχει ένας γνήσιο σεβασμός της διαφορετικότητας της γυναίκας, οπότε ως ηθοποιός απόλαυσα αυτή τη διαδικασία» ανέφερε η Κριστίνα Ρίτσι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.