ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η PRIGIPO γιορτάζει μαζί με όλους εμάς τα 15 χρόνια της


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2024

Η PRIGIPO γιορτάζει μαζί με όλους εμάς τα 15 χρόνια της
Το PRIGIPO, γιορτάζει 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχοντας αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα brands κοσμημάτων στην Ελλάδα,

Το PRIGIPO, γιορτάζει 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχοντας αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα brands κοσμημάτων στην Ελλάδα, χτίζοντας έναν ιδιαίτερο δεσμό με το κοινό του. Δεν πρόκειται απλώς για ένα brand που προσφέρει κοσμήματα, αλλά για μια φιλοσοφία που ενσωματώνει αισθητική, δημιουργικότητα και συναίσθημα. Η κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω του δεν περιορίζεται στο να φοράει τα προϊόντα του, αλλά ταυτίζεται με τη μοναδική του ταυτότητα και νιώθει μέρος αυτής της δημιουργικής πορείας.

Το PRIGIPO, εδώ και 15 χρόνια, έχει καθιερωθεί ως ένα αγαπημένο brand που συνδυάζει μοναδικά σχέδια και αυθεντικότητα. Η δημιουργός του, Καλομοίρα, με την καλλιτεχνική της ματιά και την αυθεντική της παρουσία, έχει καταφέρει να χτίσει μια ξεχωριστή σχέση με το κοινό. Το brand δεν αποτελεί μόνο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κοσμήματος, αλλά έχει επίσης επηρεάσει και εμπνεύσει μια νέα γενιά τοπικών σχεδιαστών, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στον χώρο.

Jenny.Gr

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, το PRIGIPO γιορτάζει αυτά τα 15 χρόνια δημιουργικής του πορείας, που ξεκίνησε από μια απλή ιδέα: να δημιουργηθεί ένα κόσμημα. Από ένα μικρό εργαστήριο στην Παιανία, το brand μεγάλωσε και μεταφέρθηκε από τα 30 τ.μ. της οδού Θησέως στον πρώτο του flagship χώρο στην οδό Κολοκοτρώνη, για να καταλήξει στην οδό Πραξιτέλους 40, σε μια γειτονιά γεμάτη φίλους και συνεργάτες. Εκεί στεγάζεται πλέον η δημιουργικότητα της ομάδας του PRIGIPO, σε έναν χώρο που μοιάζει ιδανικός για να φιλοξενήσει τις καλλιτεχνικές τους εκφράσεις.

Το όνομα PRIGIPO, που σημαίνει «σε στολίζω, σε κοσμώ», είναι συνυφασμένο με τη σύνδεση ανάμεσα στο brand και τους ανθρώπους που φορούν τα κοσμήματά του. Κάθε κόσμημα μεταφέρει προσωπικές ιστορίες και στιγμές. Η επέτειος αυτή είναι η ιδανική αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά, να ανατρέξουμε σε αυτή τη 15χρονη διαδρομή και να το γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Jenny.Gr

Στο πλαίσιο των εορτασμών, το PRIGIPO προσφέρει δώρο με κάθε αγορά (είτε online είτε από το φυσικό κατάστημα) ένα ξυστό με το οποίο οι πελάτες μπορούν να κερδίσουν 300+1 δώρα, όπως αγαπημένα σχέδια από την ιστορία του brand, εκπτώσεις για μελλοντικές αγορές, καθώς και μια δωροεπιταγή αξίας 200€. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στο φυσικό κατάστημα με ειδικές εκπτώσεις, κεράσματα, δώρα και, από τις 18:00 και μετά, ένα πάρτι με DJ τον Mr.Z, ποτά από την Patron Tequila και μπύρες από τη BABEL. Επιπλέον, μια μεγάλη έκπληξη θα αποκαλυφθεί εκείνη την ημέρα: ένα επετειακό κόσμημα περιορισμένης κυκλοφορίας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.