ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μαριακλάρα Μπόσκονο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια ονειρική βίλα στην Σικελία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Οκτωβρίου 2024

Η Μαριακλάρα Μπόσκονο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια ονειρική βίλα στην Σικελία
Vogue France/Elio Rosato
Η Μαριακλάρα Μπόσκονο ήταν μια σύγχρονη νύφη

Το διάσημο μοντέλο των early 00’s Μαριακλάρα Μπόσκονο και ο επικοντιστής Κλαούντιο Στέκι παντρεύτηκαν στην Μπαγκερία της Σικελίας, στην Villa Valguarnera, μια βίλα που απονέει παραδοσιακή ιταλική κληρονομια και κομψότητα. Η Νατάλια Βοντιάνοβα, η οποία είναι παλιά φίλη του ζευγαριού, τους πάντρεψε μεταξύ μόνο στενών φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Jenny.Gr
Vogue France/Elio Rosato

Το νυφικό της Μαριακλάρα ήταν από ιταλικό οίκο μόδας φυσικά και συγκεκριμένα από τον οίκο Dolce & Gabbana. Και όχι, δεν ξεκίνησε να βρει πρώτα το νυφικό και μετά το location, αλλά άφησε το location να την οδηγήσει στο νυφικό μέσα από την αίσθηση του χώρου και τις εικόνες που δημιουργούσε. Δεν είναι ένα παραδοσιακό νυφικό, τουναντίον είναι ένα σύγχρονο δημιούργημα με επιρροές από ταινίες, βιβλία, φωτογραφίες, ιταλική φινέτσα και ιστορία. Το νυφικό κατασκευάστηκε από παλιά υφάσματα που βρέθηκαν σε μπαούλα της οικογένειας της Μαριακλάρα από την γιαγιά και την προγιαγιά της. Ένα μοναδικό κομμάτι με συναισθηματική αξία, που σημαίνει κάτι αυτή τη σημαντική της μέρα.

Όμως τα looks της νύφης δεν τελειώνουν εδώ. Υπάρχουν άλλα δύο νυφικά που άλλαξε κατά τη διάρκεια του γάμου και του party. Το δεύτερο νυφικό ήταν πιο σικάτο, λίγο sexy και αρκετά ελαφρύ. Σαν μια νύμφη της βικτωριανής εποχής, ντυμένη στα λευκά με μια κρυφή ματιά στα εσώρουχά της. Το τρίτο και τελευταίο νυφικό παρέπεμπε σε μια νύφη που δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί και βιάστηκε να βγει για φωτογραφία. Εμφανή εσώρουχα, μπότες που έμοιαζαν με κάλτσες, κορσές και πέπλο. Όλα σε υπόλευκους χρωματισμούς, ώστε να φαίνονται vintage.

Jenny.Gr
Vogue France/Elio Rosato
Jenny.Gr
Vogue France/Elio Rosato

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.