ΣΤΙΛ GIFT GUIDE

#GiftGuide Τα καλύτερα δώρα για την κολλητή σας από τις editors του jennygr


The Jennettes

13 Δεκεμβρίου 2018

zara-home-3872_1.jpg

Υπάρχουν δύσκολα δώρα, υπάρχουν κι εύκολα δώρα. Συνήθως τα "δύσκολα" είναι αυτά που χρειάζονται πολλή σκέψη και περιλαμβάνουν πολλή αμφιβολία. Ε, το δώρο για την κολλητή μας δεν ανήκει σε αυτά. Είναι εύκολο επειδή τη γνωρίζουμε τόσο καλά, που ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται ή τι της αρέσει, ενώ οι πιθανότητες λένε πως μας έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία της (ονόματα δε λέμε) και βγαίνουμε για ψώνια στα καταστήματα με σκοπό.

Η συγκεκριμένη αγορά έχει να βασικό χαρακτηριστικό που ίσως διαφέρει από τις άλλες: Η διαδικασία του να πάρουμε το δώρο για την κολλητή μας, να διαλέξουμε το πιο όμορφο περιτύλιγμα και ενδεχομένως μία κάρτα με μία "προσβολή" γεμάτη αγάπη, μπορεί να μας προσφέρει τον ίδιο ενθουσιασμό που θα προσφέρει και σε εκείνη. Επειδή ξέρουμε πώς θα νιώσει, αυτό μας γεμίζει ακόμα περισσότερη χαρά - γι' αυτό πάντα θα θέλουμε να της βρούμε το ιδανικό δώρο.

Επειδή, όμως, στα συγκεκριμένα ψώνια, αναγκαστικά δεν μπορούμε να την πάρουμε μαζί μας όπως συνήθως, η διαδικασία μπορεί να έχει λίγο περισσότερο fun, κι ας είμαστε μόνες μας. Εμείς, μπορεί να ήμασταν τυχερές και πήγαμε για τα ψώνια μας όλες μαζί (editors του jenny.gr ενωμένες!) αλλά πιθανόν αυτή τη φορά να πρέπει να κάνετε μία βόλτα solo. Μπορείτε, όμως, να κάνετε αυτό που κάναμε εμείς και να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Affinity, έτσι ώστε όλα να γίνουν αμέσως πιο διασκεδαστικά.

Χρησιμοποιώντας την Αffinity Mastercard κερδίζετε Affinity euros σε ποσοστό 2,5% σε όλες τις αγορές σας και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε εύκολα σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ομίλου INDITEX. Δηλαδή, μπαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Oysho και κάνοντας αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα Affinity euros που έχετε συγκεντρώσει στην Affinity κάρτα σας, εξαργυρώνετε είτε μέρος αυτών είτε το σύνολό τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κι εσείς το αντίστοιχο δώρο για τον εαυτό σας (για να είστε και matching με τη φίλη σας).

Ε, κι αν έχετε περισσότερες από μία κολλητές, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα της Affinity Mastercard να έχετε έως και 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 90€. Σίγουρα, πάντως, οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν!

Tα Χριστούγεννα σε ένα κασκόλ

"Η αποστολή του να πάρω δώρο στην κολλητή μου για τα Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο εύκολη, θα έλεγα, αλλά θα τα καταφέρω και φέτος. Από μικρές θυμάμαι, είχαμε μία τρέλα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα και δεν υπήρχε χρονιά που η μία να μη σκεφτεί την άλλη. Ακόμη και το περιτύλιγμα ήταν πάντα ιδιαιτέρως φροντισμένο για να δείξουμε και τη καλλιτεχνική μας φύση. Φέτος, λοιπόν, μετά απο μία βόλτα στα μαγαζιά εμπνεύστηκα το δώρο της από αυτό το συναίσθημα που έχουμε και οι δυο μας για τα Χριστούγεννα - θέλω κάθε φορά που θα το φοράει να νιώθει cozy και όμορφα. Γι' αυτό επέλεξα ένα ζεστό καρό κασκόλ, που είναι απόλυτα γιορτινό και παράλληλα μία από τις τάσεις της σεζόν, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαοφετικούς τρόπους. Είμαι σίγουρη ότι θα της αρέσει και θα την κρατάει ζεστή το χειμώνα!" - Ελένη Τσούτση

To Yoga Outfit

"Η κολλητή μου είναι αυτό το ανθρώπινο ανέκδοτο που κάθε εβδομάδα αποκτά ένα καινούριο χόμπι. Τις τελευταίες (αρκετές) εβδομάδες βέβαια έχει υπάρξει πολύ σταθερή, καθώς έχει αρχίσει να κάνει yoga. Εγώ από αυτά δεν ξέρω, αλλά έχω καταλάβει ότι χρειάζεται άνετα ρούχα, που θα της παρέχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων, χωρίς όμως να είναι τόσο αέρινα που θα πρέπει να προσέχει τις κινήσεις της όταν βρίσκεται κρεμασμένη ανάποδα από τα πανιά της aerial (γιατί μάλλον δεν της φτάνει να αγκομαχάει στο έδαφος). Για αυτό το λόγο, φέτος τα Χριστούγεννα, θα της πάρω δώρο μια ολόσωμη φόρμα Oysho για yoga, η οποία όχι μόνο είναι από πολύ μαλακό κι ελαστικό ύφασμα, όχι μόνο δεν έχει ραφές, αλλά είναι και πανέμορφη. Έτσι θα νιώθει και πολύ άνετα όταν θα καταφέρνει μια καινούρια στάση, και θα παραμένει στιλάτη και φωτογραφίσιμη. Namaste." -Χριστίνα Γουδρούπη

Μπλε φούτερ για τη fit φίλη μου

"Οι φίλοι είναι η οικογένειά μας. Είναι οι άνθρωποι που χάρηκαν όταν πιάσαμε την πρώτη μας δουλειά, τρελάθηκαν όταν ερωτευτήκαμε και έκλαψαν μαζί μας όταν χωρίσαμε. Οι πραγματικοί φίλοι, μας στέκονται σε κάθε δύσκολη στιγμή. Γι' αυτό δε ξεχνώ ποτέ τη δική μου καλύτερη φίλη, την οποία αγαπώ πολύ και όποτε έχω την ευκαιρία, της το δείχνω. Έτσι λοιπόν, κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, της παίρνω ένα δώρο και της γράφω μια κάρτα για να της υπενθυμίσω πως θα είμαι πάντα εκεί για εκείνη! Κι επειδή γνωρίζω με κλειστά μάτια ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα της, η επιλογή δεν μου είναι καθόλου δύσκολη. Φέτος επέλεξα να της πάρω ένα μπλε φούτερ για να το φοράει στο στούντιο της όπου διδάσκει γιόγκα και πιλάτες. Είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθεί!" - Τζουλιάννα Καρνέζη

Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες (φυσικά)

"Παιδιά, συγγνώμη, υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα σετ καρό πιτζάμες για τα Χριστούγεννα; Πείτε μου, δηλαδή. Άλλωστε, αν θέλουμε κάτι αυτή τη σεζόν είναι να πέρασουμε χρόνο στο σπίτι μας, φορώντας κάτι μαλακό και άνετο, ενώ πίνουμε ζεστό τσάι και τρώμε μελομακάρονα. Εκτός αυτού, βέβαια, όλοι πρέπει να έχουμε ένα όμορφο ζευγάρι πιτζάμες και ειδικά αν μιλάμε για ανθρώπους που κοιμούνται μονίμως με κολάν και T-shirt. Δε λέω, άνετα είναι, αλλά άλλο πράγμα να φοράς matching καρό πουκάμισο και παντελόνι - κάνει τον ύπνο καλύτερο, πώς να το κάνουμε τώρα; Γι' αυτό φέτος αποφάσισα να πάρω στην κολλητή μου αυτές τις καρό πιτζάμες από τα Oysho, πρώτον γιατί θα είναι cute και δεύτερον γιατί είναι αρκετά μεγάλη για να μη φοράει τα παιδικά της μπλουζάκια για να κοιμάται." - Αφροδίτη Σακκά

Shopping tip: Φέτος, η Afiinity Mastercard μας χαρίζει διπλάσια Affinity euros! Αρκεί απλά να κάνουμε τις αγορές μας με την κάρτα μας, από 1 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2018 στα καταστήματα Zara, Pull & Bear και σε όλα τα καταστήματα του ομίλου Inditex, και θα κερδίσουμε 5% σε Affinity euros.

Και για περισσότερη γιορτινή μαγεία, με κάθε αγορά, θα μπαίνουμε αυτόματαστην κλήρωση για μία από τις 50 δωροεπιταγές Ζara αξίας 100 Ευρώ!

Καλά ψώνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.