ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians: Παρακολουθήστε το πρώτο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής σε live αναμετάδοση


17 Οκτωβρίου 2017

saab.jpg

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι: Angelos Bratis, Apostolos Mitropoulos, Atelier Loukia, Vassilis Emmanuel Zoulias, Vrettos Vrettakos καθώς και η Evgenia Dimopoulou, μία νέα σχεδιάστρια, η οποία δημιουργεί την πρώτη της συλλογή για το ελληνικό brand Τoi&moi, ύστερα από τον κλειστό διαγωνισμό που έτρεξε στο site μας για την ανεύρεση του Νew Fashion Talent. Επίσης ένα ιδιαίτερο installation από το brand Zeus +Δione, θα διηγηθεί την εξέλιξη της μόδας, από την ελληνική φορεσιά στο σύγχρονο ρούχο.

Και επειδή μόδα και τεχνολογία πλέον συμβαδίζουν, στις 25 Οκτωβρίου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρώτο fashion show Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, σε live αναμετάδοση στο jenny.gr. 

Συνδεθείτε σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές -και το νέο ανερχόμενο ταλέντο στο fashion design- να παρουσιάζουν collections υψηλής ραπτικής που δύσκολα θα ξεχαστούν ή διαλέξτε το αγαπημένο σας iconic look και κερδίστε πρόσκλησεις για το πρώτο haute couture fashion show της Ελλάδας.

 

Stay tuned!

 

#HautesGrecians #HG17

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.