ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Δίνουμε ραντεβού με τα must παπούτσια της σεζόν


MMEINTANI

24 Οκτωβρίου 2017

tsakiris-mallas.jpg

Και αν πρέπει να παραθέσω ένα παράδειγμα από προσωπική εμπειρία, αυτό θα ήταν μάλλον η Tsakiris Mallas, μια ελληνική εταιρία που υπάρχει στον χώρο από το 1969 και νομίζω οι περισσότερες από εμάς όλο και κάποιο ζευγάρι με τη συγκεκριμένη υπογραφή έχουμε στη ντουλάπα μας ή, εξίσου πιθανό, έχουμε κάνει δώρο σε φίλες, φίλους ή παιδιά, μιας και οι σειρές της καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα στιλ. 

Δεν είναι λίγο άλλωστε να μπορείς να βεις τα πάντα σε μία μόνο βόλτα για ψώνια και για αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη εταιρία είναι χρόνια τώρα η go-to επιλογή μας, αφού συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας με μία άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Με έναν μαγικό τρόπο, ό,τι πιο νέο βλέπουμε να παρουσιάζεται παγκοσμίως σαν τάση, η Tsakiris Mallas μας δίνει τη δυνατότητα να το εντάξουμε και στο δικό μας στιλ μέσα από τις πιο fashionable προτάσεις. 

[gallery-717705]

Προσωπικά την επιλέγω σταθερά εδώ και χρόνια τόσο για τις sexy over the knee boots, ένα σχέδιο που πλέον έχει κάνει δυναμικό comeback, όσο και για τα πιο περίτεχνα ψηλοτάκουνα πέδιλα – όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα high heels και η Tsakiris Mallas γνωρίζει καλά πώς να ικανοποιεί αυτή μας την επιθυμία. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το διακρίνω και στα βλέμματα των γύρω μου όταν τα φοράω νιώθοντας πως μου χαρίζουν τα πιο stylish βήματα.

Hautes Grecians, ο νέος θεσμός της μόδας στην Ελλάδα  «απογειώνεται» στις 25 Οκτωβρίου

Αυτός είναι και ο λόγος που χαίρομαι διπλά για το γεγονός ότι στις 25 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία ακόμα πιο έντονη γεύση από τα νέα σχέδια του συγκεκριμένου brand, στο πλαίσιο του Hautes Grecians, όπου μέσα από 12 μοναδικά displays θα μας παρουσιάσει τις state of the art προτάσεις του για τη σεζόν που διανύουμε.

www.tsakirismallas.gr

We can’t wait!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.