ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians: Όσα ζήσαμε χθες το βράδυ


MMEINTANI

26 Οκτωβρίου 2017

hg.jpg

Κάπως έτσι νιώθουμε όλες εδώ στο jenny.gr μετά το χθεσινοβραδινό event μας, το Hautes Grecians, μια ιδέα που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό και χθες το βράδυ την είδαμε να γίνεται πραγματικότητα μπροστά μας στο πιο ωραίο location που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όταν αρκετούς μήνες πριν σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε κάτι φαντασμαγορικό, κάτι που θα μπορούσε να ενώσει τη μόδα με το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον και να προσφέρει σε όλους τους fashion aficionados μια βραδιά που θα έμενε αξέχαστη, δεν φανταζόμασταν σε καμία περίπτωση τη συγκίνηση που θα νιώθαμε μετά το πέρας της βραδιάς.

[gallery-717727]

Iconic designers που χρόνια τώρα έχουν καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως masters του design (Vrettos Vrettakos, Atelier Loukia, Angelos Bratis, Vassilis Emmanuel Zoulias, Apostolos Mitropoulos και Vrettos Vrettakos) αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες που μας τίμησαν σε αυτό το τόσο σημαντικό, για εμάς, βράδυ, όλα αυτά μας άφησαν την πιο γλυκιά αίσθηση και μία απέραντη επιθυμία να το επαναλάβουμε.

Το ραντεβού δόθηκε από νωρίς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου από νωρίς το πρωί είχε ξεκινήσει ο δημιουργικός "πανικός" με μοντέλα, μακιγιέρ, κομμωτές και designers να ετοιμάζονται για το μεγάλο show που θα ακολουθούσε.

Atelier Loukia

Άλλωστε, το backstage κάθε επίδειξης μόδας νομίζουμε είναι μια εμπειρία που όλοι όσοι αγαπούν τον χώρο αξίζει να τη ζήσουνε.

Angelos Bratis

Είναι μαγικό το να βλέπεις πώς, όσο περνούν οι ώρες, αρχίζουν να σχηματίζονται και να παίρνουν υπόσταση τα εντυπωσιακά looks που θαυμάζουμε αργότερα επάνω στην πασαρέλα, σαν διαδικασία είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον και σου δίνει και μια ευκαιρία να νιώσεις από πολύ κοντά το excitement και την ανυπομονησία όλων όσων συμμετέχουν.

Vassilis Emmanuel Zoulias

Apostolos Mitropoulos

Προσωπικό μας highlight ήταν βεβαίως η παρουσίαση της συλλογής EVGENIA for TOI&MOI.

[gallery-717735]

Μια κολεξιόν που γεννήθηκε από την Ευγενία Δημοπούλου, ένα νέο ταλαντούχο κορίτσι που μέσα από τον διαγωνισμό του jenny.gr και της Toi&moi κατάφερε να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και που μας γέμισε συγκίνηση και υπερηφάνεια. Να το θυμάστε αυτό το New Fashion Talent γιατί έχετε να δείτε πολλά από εκείνη στο μέλλον.

Vrettos Vrettakos

Τα παπούτσια της Tsakiris Mallas έντυσαν τα βήματα των μοντέλων του Vrettos Vretakos, ολοκληρώνοντας τα looks τους με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Μια παρουσία που έκανε την όλη βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη, ήταν και αυτή της Tiziana Cardini, Ιταλικής καταγωγής Fashion Writer για τη Vogue Runway, η οποία ταξίδεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το Hautes Grecians.

[gallery-717728]

Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ μαζί μας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αγκάλιασαν με αγάπη το συγκεκριμένο μας όνειρο.

Cheers to our next one!

Stay tuned για αναλυτικά reviews από κάθε catwalk

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.