ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians:Εντυπωσιακά χτενίσματα με προϊόντα System Professional


TSVIGKOU

7 Δεκεμβρίου 2017

mg-0467.jpg



Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και το backstage είχε ήδη γεμίσει στις 10. Τεχνικοί, μοντέλα, makeup artists, hairstylists, φωτογράφοι και εμείς ήμασταν εκεί, στον πυρετό των ετοιμασιών. Έντονη την παρουσία τους έκανε η ομάδα των hairstylists, με επικεφαλή τον Βαγγελή Χατζή, hairstylist και brand ambassador της νέας σειράς εξατομικευμένης περιποίησης, System Professional.


Τζένη Μπαλατσινού, Βαγγέλης Χατζής

Στα desks των hairstylists ήταν όλα τα απαραίτητα προϊόντα System Professional αλλά και τα styling προϊόντα της σειράς Eimi της Wella Professionals. Το Fibra LuxeOil Keratin Boost Essence για υγιή και λαμπερές άκρες, το Eimi Sculpt Force Flubber Gel της Wella για styling και διάρκεια στο χτένισμα, τα hairspray για δυνατό ή ανάλαφρο κράτημα, όσα προϊόντα χρειαζόντουσαν για να πετύχουν από τα χτενίσματα των μοντέλων.

Και η γκάμα στο hairstyling ήταν εξίσου μεγάλη όπως και στις δημιουργίες των σχεδιαστών. Ο Vassilis Zoulias μας ταξίδεψε στη Γαλλία των 50's με chic updos και ρετρό καπέλα, ο Vrettos Vrettakos έδωσε pin up διάθεση στο hairstyling, η Λουκία κράτησε το ρομαντικό στιλ που τη χαρακτηρίζει με shiny κότσους και χαμηλές κοτσίδες. Ο Angelos Bratis διατήρησε το στιλ κάθε γυναίκας και στα χτενίσματα. Είδαμε αυστηρό, ίσιο καρέ, ανάλαφρες μπούκλες, τραβηγμένα μαλλιά προς τα πίσω με wet αποτέλεσμα. Τέλος στη συλλογή της Ευγενίας Δημοπούλου για την Toi Moi, είδαμε σπαστά μαλλιά, με χωρίστρα στη μέση,η οποία είχε χρωματιστεί σε χρυσή απόχρωση. Μοντέρνο και καινοτόμο hairstyle, ακριβώς όπως οι δημιουργίες της.

[gallery-717730]

Η ομάδα του hairstylist Βαγγελή Χατζή ανταπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις των σχεδιαστών και πραγματικά κάθε χτένισμα που δημιούργησε ήταν ξεχωριστό. Σαφώς τα προϊόντα ήταν αυτά που βοήθησαν στην επίτευξη του έργου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.